2005. október 14.

Minden, ami eddig volt

Huh, már nagyon-nagyon régen volt blog, de most úgy döntöttem, hogy van egy kis időm, ugyanis most hagytam abba a ROSE Online-t egy kicsit.

Tehát akkor megyek is szépen sorjában tovább, nehogy itt kimaradjatok mindenből.

Az utolsó bejegyzésem óta történtek egy néhány változás az én kis egyetlen egy szobámban, meg mondjuk a lakásban is, mivel a múlt héten hétfőn jöttek a festők és szépen kinyalták a két szobát tettek fel jó szép kis padlószőnyeg. De nehogy azt higgyétek megvolt ez egy nap alatt. AAAAAA dehogy, csütörtökön készen is lettek, még szerencse hogy suliban voltam, meg SCH QPA is volt így kicsit sem lábatlankodtam, bár az sikerült most a legtöbbet otthon lennem, ugyanis nem volt kedvem nagyon órákra bemászni, meg azért ez a festés kikészített engem is, ugyanis amikor csütörtökön és pénteken szünet volt a QPA miatt, akkor is itthon voltam mert hulla voltam a rakodástól meg minden, tehát elfáradtam, szasz nagyon nem is QPÁztam. Inkább segítettem otthon, meg mindent cipeltem ez voltam én: Az erős Panyi.

Mivel ezek után anyám és nővérem is itt dekkolt ezért nem volt egy nyugodt percem sem, mindig valami volt. Nővérem bömböltette a TV-t, anyám nem hagyott neten lógni és beszélgetni mindenkivel és egy lánnyal. Szóval nem volt nyugtom.

Szombaton (8.án) elmentünk színházba együtt anyámmal nővéremmel mamámmal. Megnéztük Az Operaház fantomja című előadást a Madách Színházban. Nekem nagyon tetszett, csak kicsit uncsi volt így másodjára, de megérte. (+ kényelmetlenek ott a székek, de nagyon...)

Akkor hétvégén még tanultam egy kicsit, mert azt is kell ugye (kemény egy óra ha volt:D), hiszen Zh a következő héten.

"In mathematics you don't understand things. You just get used to them." - Johann von Neumann (Neumann János)


Akkor nézzük az eheti hetet. Hétfő szoftlab kisZH, a mi elég jó lett, de nem lett ötös az tuti. Majd megtudom hétfőn. Akkor aznap semmi, megtudtam, hogy két hét múlva Marketing és Mikro-Makro ZH lesz, mondom rulz, lehet majd tanulni, akkor aznap volt egy DIGIT, amiből kezdek egyre többet megérteni, nem olyan sokat de haladok, na ebből meg házit is kellene csinálni, de majd időben el is kezdem
Kedden nem volt semmi a suliban voltam azt kész, azaz mégsem voltam, mert délben úgy döntöttem, na most csáó mentem haza:D hazamentem, ettem aludtam, tanultam, majd megnéztem a Szállító 2-t, ami nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek jókat nevettem és mosolyogtam ezen a jó kis Luc Besson akciófilmen.
Ezek utána azt hinné az ember jó napom volt, de nem... műveltem valami extra nagy baromságot, hülyeséget és istenem AAA, szóval nagyon nagy HÜLYE. De utána sikerült mindent elrendezni, de még akkor is annak éreztem magam. Elmondhatom, hogy tanúságos egy nap volt, és végül jóval zárult és egy nagyszerű szerda délután után nézhettem elébe.

Szerda a délelőtt nem volt semmi, majd délután végre megint találkoztam ismét, ezaz nem is tudom leírni egy nagyszerű lánnyal, akivel ismét felhőtlenül beszélgettem és nagyon jól éreztem magam. Elméletben tanulnom kellett, volna, de mondom nem érdekel, találkozhatok vele és ez a lényeg most. (megjegyzem aztán este nem sokat tanultam, egy óra max a Zhra)

Viszont aznap és másnap szomorúan konstatáltam, hogy bizony néha ki tudnám nyírni azokat a net szolgáltatókat.

Pénteken kiderült 4-es lett a ZH-m így most nagyon örülök, de attól még tanulnom kell :D

"I don't have a bank account, because I don't know my mother's maiden name." - Paula Poundstone

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése