2006. október 26.

Növekszik az egom:)

"It matters not whether you win or lose; what matters is whether I win or lose."

Ezt a mondatot sok magyar ember agyába kellene bevésni!

"I look to the future because that's where I'm going to spend the rest of my life." - George Burns

2006. október 24.

Ma

Ma nem történt semmi, csak fel akartam kelni és fel is keltem hamar, hogy tanulhassak az esti ZHra, de nem lett belőle semmi, mert felkeltem, azt visszaluadtam, majd felkeltem és elolvastam az elmélette és leültem gép elé, hogy megnézzek egy pár feladatot estére, de nem lett belőle semmi, mert csak az indexig jutottam. Na mondom elmegyek suliba, azt mad ott tanulok. Beértem suli, ott találkozok D@n-nal, aki odaadta a Magyar Hírlap 100 leggazdagabb ember kiadványt... lesz mit olvasnom. AKkor sem tanultunk. Majd ZH előtti utsó gyak jött a táryghoz, ami jól esett, mert sok mindent újra felfogtam. Utána gyaktanártól, Zee-től kérdeztünk még ezt-azt. Elhaverkodtunk vele. Kiderült, hogy ZH-k az ott van a tanszéki adminisztráción, csak éppen zárva van. Így felhív tanár, hogy küldje el neki email és akkor majd ő sokszorosítja. Ez is lett. ZH is lett. Megírtam. Egész jó lett, de majd meglátjuk mi sül ki belőle!

Akkor most írok is valamit

Gigi kedvéért az előző kis képes blogomat megspékelem is kis szöveggel is.

Hmm nem is tudom hol is kezdjem el, azt hiszem történt velem egy csomó minden. Egyszerűen tényleg nem tudom hol kezdjem.

Természetesen mindennap az én egyetlen Nomimra gondolok, így néha azt sem tudom, hogy mit kellene csinánom.

Emelett naná hogy jártam az egyetemet és haverokkal lógtam, valamint Warhammer: Mark of Chaost fordítottam.

Közben Nomimmal elmentem Julcsihoz egy partyra, ahol hogy is mondjam anniyra hullák voltunk, hogy nem csináltunks semmit csak a szokássan punnyadtunk együtt. Azt hozzá kell tennem, hogy előtte "megnéztük" otthon a Ponyvaregényt:)

Nagyon folynak egybe a napok, szóval nem mindig tdom melyik nap mit cisnáltam és kivel mikor. Mert egyszer itt vagyok egyszer ott, szóval még szoknom kellen a dolgokat és  jobb lenne mondjuk mindenn nap blogolni és akkor tudom is melyik nap hol voltam. Kicsit sok a szóval,m de ezért nem vállalok most felelősséget, meg az elgépelésekért sem.

Unalmas óráimban még szoktam jó kis amcsi sorozatokat nézni, de azt rendesen. Lehet mindig írok majd egy kis összefoglalót mindegyik végén.

Most egy kcisit nyugtom lesz egy ideig, szóval megpróbálom kiphenni magamat, majd belevetem magam munkába, estelge a tabulásba... jobban kellene a tanulásba.

Blog képekben

Party Julcsinál
Na most kinek melyik a lába?

Éljen
Nevetni öröm...
EEEEEEEE
Na az én ujjam a nagyobb vagy az ő fejük ilyen kicsi
Dóri-Fruzsi-nál
Odamentem, erre mindenki tanult...
Mikroökonómiát tanulnak:)
A fizikus!
Hagyjál már minket, tanulunk...
Mosoly:D
Cenzúrűzni akartal... erősebb voltam
Dóri gépezik
Fruzsi kidőlt
Fruzsi kidőlt... közelről (telefonom egy kicsit szar)
Evezés

Csónakot fej fölé:)
Punkah

Baldurs Gate II

"One HUGE movie. Multiple sidequests to the bathroom."
"Who's Your Daddy?"
"Butt Kicking For Goodness!"
"Power, corruption, deceit. And hamsters!"
BioWare: "Successfully cloning Space Hamsters for over 5 years."

2006. október 17.

Vagyok

Valamint kommentelek ide, hogy még élek, azt majd jön az összefoglaló, csak most sok sok sok sok sok sok rengeteg rengeteg rengeteg rengeteg rengeteg rengeteg dolgom van és nincsen néha elég időm, edig annyira, de annyira jó lenne, ha kicsit több időm lenne mindenre...

2006. október 11.

Fizika

Nem tudom miért mentem be fizikára, mert nagyon sok értelme nem volt, kb egyenletrendezgetés az egész eddig, na mindegy, de elég kedves a tanárúr, de hát ez van... a tanulásért és a papírért meg kell szenvedni.

Napok

Reggel sikerült elaludnom, amit nem tudom hogyan csináltam, mert még soha, de soha nemsikerült. Fel is húztam a telefonomat, de nem tudom, hogy miért de nem csöngött vagy nem ébredtem fel... Na mindegy. Kihagytam a mai napot, azz nem mert este megyek fizikára. Viszont most mindjárt kajolok és aztán dolgozm egy kicsit, meg amikor hazajöttem akkor is. Holnap mamám lemegy anyámhoz, így kicsit több hogy is mondjam szabadidőm lesz. Végre nem fog senki zaklatni, akkro kelek mikor akarok, akkor eszem, mikor akarok... király lesz.

Tegnap összefuttotm Gergővel, mert hát vele is kell beszélgetni, meg éppen mind a ketten ráértünk. Éppen ment ZH-zni én meg Kommunikációra, szóval mindkettőnknek faján teltek utána dolgai. Viszont utána semmi extra nem volt, csak tanulás helyett dolgoztam és szépen utána, közben Java Development Kitet szedtem le, amivel aztán elkészítettem első mobilos alkalmazásomat a telefonromra, és egész szépen működött, szóval nagyon büszke voltam magamra:) Bár nem votl semmi extra, mert mindenki meg tudta volna csinálni, egyszerű drag and drop volt.

Ezt a képet most csináltam... Nem tudom miért, csak hogy kelljen ide is betenni valamit.

2006. október 9.

Hmmm... érdekes...

"Imádok a semmiről beszélgetni. Ez az egyetlen téma, amit kicsit ismerek." - Oscar Wilde

Hétfőcske + a többi

A lényeg maradt csak le az összes mai postomból, azaz hogy mi is volt. velem.

A szombati napon voltam Nomimmal, Vikivel, Mónival, Gergővel, Andrissal fenn a Gellért-hegyen egy kis pikniken, ami nem sikerült annak, mert nagyon hideg lett és igaz hogy nyáron még akkortájt odasütött volna a nap, de ekkor már nem... így októberben. Szóval elbeszélgettünk, iszogattunk, meg ilyesmiket, olyasmiket csináltunk. Majd mivel hideg volt már elnéztünk a böribe a fővámra, ahol kajoltunk egyet, majd Gergővel bevásároltunk az esti házavatóra. Két liter tonik a ginhez, meg egy 456 forintos széraz fehérbor. Lányokat leadtuk. Egyiket a hévnél, másikat Móriczon:) Mivel kicsit előbb értünk a 8as találkozóra, és hideg volt, ezért sétáltunk egy kicsit, és akkor hívott fel minket Dávid, hogy menjünk valami gót partira, amit akkor eldöntöttük, hogy kihagyjuk. Majd vissza a meki elé a móriczra, ahol végül megjöttek a Dóri, Móni és Fruzsi, majd kiderült, még hogy nem csak mi vagyunk ott aki megy a házavatóra, mert hát, miért csak mi lennén ott... de a többieket nem ismertük. De most már ismerjük...bár nem hiszem, hogy felismerném őket újra. Miközben csak úgy várakoztunk még egyes érkezőkre, azt láttam, hogy egy csak hány, ami nem lett volna meglepőbb, de az növelte ezt az érzést, amikor ránéztünk, hogy volt vagy 14 éves és vörös abszintot ittak, aztán a hányást folytatta az aluljáróba lefelé, amit szerencsére senki nem használ ott, de akkor is az a hangja, ami lett, mikor leért a gravitávió miatt, na meg az impulzus, ami a tömegpontot sok tömegpontra vitt szét. Magyarul jó nagyot csattant. Majd jött a parti... Hmmm, nem tudom soha nem szerettem partiüösszefoglalókat írni. Zene változatosan jü volt, csak miatta lehet egy kicsit nem hallottuk egymást, azaz tényleg nem, de az mindegy.. volt azaz nem mindegy. Lényeg, ültünk beszélgettünk, majd megindult a parti és az ülsét máéshol folytatva majd kőbbb állva táncolva meg sok mindent csináltunk, szóval faja volt meg minde. Na ez aztán értelmes volt... Mondtam, hogy nem tudok partiösszefoglalót írni.... Röviden tömören leírtam, amikor hazaértem onnan.

Vasárnap dolgoznom kellett volna, de nem tudtam a tegnap welcome drink pálinka után, meg a szar bor után, amit vettem, mert csak tonikkal lehetett normálisan meginni. Viszont a gintonik az még mindig jóóóóó. Megimsertem egy új ízt a martiniben, aminek az illata ismerős volt, csak az íze nem. Megjegyeztem. Szóval egész nap csak ittam és doptam amintákat. Pedig most a kaja is jó volt ebédre, de nem tudtam sokat enni. Na majd máskor. A munka délután is elmaradt, viszont elkezdetm nézni a Heroes-t és a 7th Heaven új évadait, mert a többiben, Prison Break és House a BaseBall rájátszás miatt szünet van...erre nem mondok semmit. Este egy kis Hazafi, Heti Hetes nézés tévében, hogy azt is bekapcsoljam néha.

Ma reggel egy kis kelés, asszem úgy 10kor, hogy beérjek délre egy fizikára, ami elég uncsi volt, de azért tanultam újat. De akkor is a köv BSZ2 volt a legjobb. Az a tárgy kész. Tök érdekes meg minden, de azért nehéz. Majd jött egy üzleti jog, ahol a csajból nem lehett semmit hallani, meg annyira nem volt érdekes, vagyis az lett volna lehet, de nem tudom... Na mindegy. Köv ergonómián meg elaludtam azt hagytuk a fenéve, azt hazamentünk haverokkal.

Ebben a postban sem vállalom a helyesírási hibákért felelősséget, meg minden, egyszerűen most nem érdekelt, aki érti az elolvassa, aki nem az megkérdezi.

Kicsit rövidebben akartam fogalmazni, de úgy látszik nem ment...

Zsombor

Zsombor "kedvéért" ezt a képet be kellett, hogy tegyem... Szóval íme kedves haverom: Zsombor

Buliképek

2006. október 8.

Szombat-Vasárnap-Buli

Ismét nagyon sokat tanultam magamról és a világról. Büszke is vagyok magamra, meg nem is...