2006. november 27.

Suliban

Itt ülök a suliban és nagyon nem csinálok semmit, azaz csak várjuk Danival hogy kettőkor elkezdődjön a kellemes kis BSZ óra. Biztosan izgalmas lesz. Előző négy órában kedves mérést csináltam, ami ötös lett szerencsére, valamint még ott akkor be is pótoltam a kellemes kis ötös mérést, amit anno úgy elbasztam és felhúztam rajta az agyamat, hogy már nem is emlékszem rá, de a lényeg az volt, hogy nem készítettem el, mert anniyra ideges voltam, de tegnap sikerült. Szóval na a lényeg az, hogy meglett mind a kettő ötösre. elvileg jegyzettámogatásomat és sport és kultúrtámogatásom is kikldték, de az min 3 nap mire megkapom! Elvileg ma vagy holnap lesz már iPodom, de kitudja.. remélem ma, de a holnap sem baj. Sok sok ZHt fogok írni az elkövetkezendő időkben, de hát ezért mentem egyetemre, nem másért. Jaj már nem tudok mit írni...szóval megyek azt Zsolttnak odaadom kedves kis PrisonBreaker és Houset. Na mindenkinek kellemes napot.

2006. november 25.

Semmittevés

Nem szeretem, amikor nem tudok semmit sem csinálni, azaz lenne dolgom, csak éppen semmi kedvem sincsen ahhoz, hogy most tanuljak dolgozzak, vagy esetleg egy teljesen más dolgot csináljak. Nagyon még sorozatot sincsen kedvem nézni, pedig aztán lenne mit, csak éppen abból a sorozatból nincsen kedvem. A legjobb az egész napomba addig volt, amíg itt volt mellettem az én kedves Nomim, addig nem érdekelt, hogy nincsen kedvem semmihez, vagyis volt... hozzá. Mert rá mindig van időm, vagyis szánok, mert suliba is kell járni, hogy jó sok pénzem legyen:D Na szóval csak ennyit tettem. Megígértem, hogy jobban fogok blogolni, de majd egyszer talán majd. Mondjuk itt van most a Blogger Beta, ami nagyon jónak ígérkezik és nagyon faja is lesz, de majd csak akkro fogom meglátni, ga át tudom tenni oda az ilyen postjaimat is, mert jelenleg csak újat tudnék kezdeni, azt meg nem szeretnék....

Képecskék


Valahogyan nem akart itt indulni a kedves oprendszer

Már mindenki karácsony lázban ég. November elején készült ez a kép.

Itt unatkozam

Itt meg a Jani unatkozott, de nem tudom miért is

Kedves kép

Ez is kedves kép.....

2006. november 1.

Magamról

Akkor most röviden összefogalalom, hogyan is telnek a napjaim
Minden pillanatomat és gondolataomat az én kedves NOMImra szánnám, ha nem kellene néha ugye tanulni, na meg dolgozom is, tudjátok fordítás, weboldal meg minden hasznos dolog, amitől lesz pénzem és érzem azt, hogy a társadalom hasznos kis szorgos hangyája vagyok. Közben persze ott vannak a haverok, akikkel minden percben azon morfondírozunk, hogy hogyan kellene meghódítani az egész világot és egy forrdalmi nagy feltalálást belevezetni az életbe, amivel megkönynítenénk az emeberek mindennapi gondjait. Ötletek vannak már, már csak a befektetők kellenek. Természetesen szórakozunk is, azaz csak megpróbálunk, vagyis csak mindig tervezzük. Jelenleg D@nnal, valamint Dórszival döntöttük el egy Dóri által meginvesztált közgáz konzultáción, hogy elmegyünk egy Jamie-Robi koncertre a gödörbe, amit be is fogunk majd rajta hajtani és megyünk és viszünk mindenkit. Valamint jövő héten szerdán lesz a Nutyinak egy fellépése az egyik PUB-ba szóval aki akar jönni az jöjjön, valamint nálam jelezze, hogyha nem tudja hol van! Na és persze most kezdpdika tél, amit ugyan nagyon nem szeretek, mert hideg van, viszont lehet korizni, ami nagyon nagyon jó! Tavaly óta nagy korifan lettem. Na mindenkinek szép kellemes estét. Megyek aludni, valamint nem gondolni a pénteki valszám zh-mra.

BSZ 2 1. ZH

Meglett a BSZ2 első ZHm és ennek most nagyon örülök, igaz vagy egy hete volt, de most jött meg a szófosásom ide a blogra, szóval lehet nyakazni, nem elolvasni, de most hülyülök itt! Na örülök. Viszont a VALSZÁMom nem hiszem, hogy meglesz.

Heroes, PrisonBreak, House stb

Sokan tudják már, hogy sorozatfüggő lettem és csak az ennél jobb kis sorozatokat nézek, aminek aztán semmire értelme, kivéve azon, hogy már nem tudom melyik nap melyik sorozatomat kell letöltenem, hogy megnézzem. Bár angolul tanulok, mert valamikor még az angol feliratot sem akarom hozzá megvárni, hanem azonnal belevetnia legújabb részekbe. Ez a kis hóbortom másokra is kihat, ugyanis már hódítom a jónépet erre a hülyeségre, és egyre több embert térítek el.

Valószínűségszámítás

Utálom ezt a tantárgyat, egyszerűn semmi nicsen vebbem ami egyáltalán értelmes, vagyis lehet, hogy az, de hogy a könyvben pl egyeten normálisa szó nincsen az 'az', egy és más benyögő szavakon kívül, hogy az valami hihetetlen. Namármost anyám is ittvan éppen fenn. Szeretem, imádom, de mindig akkor tud jönni egy hétre, amikro iylen szarból írok ZHt, ami aztán tányleg az, de nagyon nagyon. Ráadásul, amikor itt van, akkor olyan punnyadt vagyok, hogy az valami hihetetlen, nem akarok felkelni, nem akarok semmit sem csinálni. Ilyenkor mindig csak az én egyetlen Nomimra tudok gondolni.

XXI. század

Hogy miért is írom ezt. Azért mert manapság semmi sem meglepő, mert már azt hiszem meg vagyok lpeve de nem. Azt hiszem másban is kezdeünk nyugatiosodni, és ez nem más mint az érzelmeink kimutatása. Itt most nem a női-férfi kapcsolatról van szó, hanem a az azaonos neműek kapcsolata.
Minap utazom a buszon, és látok egy két lányt, akik nagyon elvannak, mintha nagyon jó barátnők lennének, mint utóbb kiderült azok is. Semmi érdekeset nem találtam rajtuk, azt amikor már éppen szállnék le a buszról, akkor veszem észre, hogy ezek bizony egymás szájában matatnak, egy más nyelveivel. Na mondom okés... van ez így. És valahogyan nem tűntek 18+ - nak a csajok, de hát istenem... ez a XXI. század.