2007. február 26.

Félévi tárgyaim

Jelek és rendszerek (jelek)
Na ennek a tárgynak nem tudom mi sok értelme van nekünk, főleg, hogy informatikusok vagyunk. Még a kedves tanár sem tudta megmondani, hogy mire fogjuk használni, de ki tudja... Ezt mondta, hát mondom csodálatos. A tárgy mondjuk öt kredit, szóval érdemes lesz megcsinálni. Hogy mit is tanulunk ebben? Valami sok sok sok függvény, amit mindig kell valamit vele csinálni és van valami meghatározott hülyesége, na úgy röviden ennyi.

Valószínűségszámítás (valszám)
Rutinos blogolvasóknak ismerős lehet ez a tárgy. Na igen ez az ami nem sikerült nekem, de majd egyszer csak meglesz. Az órákon amin voltam nem sok újat tanultam, vagyis nem sokkal többet mondott ami őj lett volna. Szóval kell találnom valami mást, hogy meglegyen ez is.

Fizika 2 (fizika)
Kedves fizika második féléves része. Sok minden lesz itt a kvantumdolgoktól minden másig... na majd meglátjuk....

Algoritmuselmélet (algel)
Mint a név is mondja: ebben a tárgyban megtanulunk normális és polinom időben lefuttatható algoritmusokat gyártani, na és ha van egy amit kitaláltunk, akkor megnézni, hogy nincs e nála jobb, amit természetesen be kell bizonyítani. (SZIT-ek bosszúja, alias CS tanszék)

Innovációmenedzsment
KB ennyit érdemel maga tárgy. 2 kredit. Első órán voltam, többet nem is megyek... bár kíváncsi lennék, hogy hányszor mondja egy órán, hogy "világos-e?".

Digitális Technikák 2 (digit)
Régen volt, de egyre jobb lesz. Most nem írom le anno miért buktam be, de majd egyszer csak meglesz normálisan:p Na nem is mondok semmit, mert nagyon nagyon jó, vagyis most élvezem.

Mérés laboratórium II (mérés)
Ugyanaz mint az előző félévben, csak most mást fogunk mérni. Valami oszcilloszkóppal fogunk szórakozni, meg valami "ájszíkkel".

Na valahogyan ilyenjeim lesznek. Informálni foglak benneteket, hogy esetleg melyikkel lesznek gondjaim, vagy nem gondjaim.

3 hozzászólás:

Alwares írta...

Attól a valszámtól már most félek, asszem nekem is lesz majd jövőre, 11.-ben... Nem lesz az jó...

Névtelen írta...

Jó ötlet ez az összefoglaló.

Zsombor írta...

Hm, érdekes összefoglaló. Bár szerintem a valszám nem nehéz :) Mintegy másfél hét tanulás egész félévben és megvan. Egyedül a jelek nagyon para innen, meg talán a fizika 2.

Megjegyzés küldése