2007. február 18.

Hétévégi összefoglaló

Először azt hittem, hogy írni fogok erről a hétről egy hosszabb blogot, de nem tudtam, vagyis nem volt rá időm, hogy kifejtsem, milyen fantasztikus óráim is lesznek ebben a félévben, de majd egyszer levésem nektek, olvasóimnak. Szóval amiért nem volt időm.
Először is a pénteket a suliban tölöttem, majd hazajöttem és bütyköltem a Magyarítások Portál új admin felületét.
Ezt követően egy kis Dexter nézés volt, majd közben lejött a legújabb Heroes is. Szóval akkor ne szaladjunk ennyire előre. A Dexterről nem beszéltem még nektek. Ha esetleg nem látta valaki nem lövök le mindent róla. Szóval adott egy kedvesnek ugyan nem mondható de mégis szimpatikus sorozatgyilkos, aki csak olyanokat öl meg, akik rosszak, így úgymond az ártatlanokat nem öli meg, de mégis gyilkol. Mivel szereti a vért, ezért helyszínelőként dolgozik a laborban. Szóval ott is találkozik vérrel. Érdemes megnézni. Heroes, avagy most már Hősök, mely március 4.-én rajtol a TV2-n. Lehet nézni, mert nagyon jó.
Éppen mire befejeztem a Heroest, akkor jött meg az én kis Nomim. Úgy volt, hogy megyünk mozi, meg ide meg oda, de mivel Mamám kicsit rosszul érezte mostanéban magát, ezért estére nem akartam magára hagyni, így jött Nomim is hozzám. Mozi helyett megnéztük a SinCityt. Érdekes volt. Ugyanis egyszer elkezdtem nézni, de nem emlékeztem, hogy ennyire véres lett volna. Nem baj Nomim megtalálta helyét a karjaimban. Majd utána szépen elaludtunk. Másnap egy kis pletyizés után, amely több órát vett el életünkből hazament. Úgy terveztük előző nap, hogy megyünk korizni, de nem jött össze. Mikor felkeltünk együttesen eldöntöttük, hogy ma ehhez nincsne kedvünk. Nehéz búcsú volt.
A hátralevő időben egy kis webfejlesztés, sorozat...
Másnap reggel felkeltem, és folytattam az admin menüt, majd kaja után leültem mondom megnézek egy Dexter részt... Na most az nem jött össze, ugyanis vagy 7 részt néztem meg, mellyel aztán ki si veséztem az első évadot... Nagyon JÓÓÓÓÓÓÓÓ. Mindenkinek csak ajánlani tudom Dexter kivételes gondolataid. Annyira iszonyatosan igazak.
Most meg itt vagyok és várom a holnapi jeleket. Úgy volt, hogy átnézem az anyagot, de holnapra fog maradni.

3 hozzászólás:

diphis írta...

Dexter? Én hirtelen a Cartoon Networkos rajzfilmre gondoltam, meg is lepdtem, hogy te ilyet nézel (pedig be jó is volt:) )

Névtelen írta...

Szerintem a Dexter nem annyira jó, mivel rávettél átrágtam magam egy részen... hát inkább nem :) Egyébként lol, olvasás közben ezt a részt "Nem baj Nomim megtalálta helyét a karjaimban. Majd utána szépen elaludtunk. Másnap egy kis pletyizés után, amely több órát vett el életünkből hazament." először félreolvastam, másrészt miután magamhoz tértem a röhögésből, elolvastam újra, és lehet te írtál el valami :P

Panyi írta...

Néha nem tudok írni:P

Megjegyzés küldése