2007. március 29.

Neptun Vs Hol lakom?

Na ez egy érdekes. KTH oldalán találtam ezt, ahol mindenkinek ki van listázva, hogy hol is lakik meg még irányítószám is van. Bár nem tudom mire jó, de akkor is mit keres ott. Bár már új neptunban is lehet megnézni nem csak név, hanem név neptun alapján ki hanyast kapott:p
Hol lakom?

2007. március 28.

Fizika

Pénteken lesz egy fizika zh ami még nem tudom, hogy milyen lesz, de azt tudom, hogy kedvem nem sok van megtanulni és megírni sem. Közben meló van ezerrel. Eurekat végignéztem. Prison Break kezd egyre jobb lenni így a végére. Asszem most meg megnézek egy Veronica Marsot így meló után. Digitre is kell majd tanulni hétvégén. De a legjobban azt várom, mikor végre már Nomimmal lehetek. Hétvégén képes blog lesz:P

Egy kis BME a nagyvilágban

Irányított nyalábbal támad a Műegyetem >>
Mit tanuljon ma egy villamosmérnök? >>

2007. március 27.

Minden mérnökkollégának ajánlom

A mérnök meghal es a pokolra kerül. Hamarosan igen elégedetlen lesz a pokol kényelmi szolgáltatasaival, ezért fejlesztesékbe kezd. Nemsokara lesz légkondicionálás, lift es vizöblitéses wc, és a mérnok igen nagy népszerűségre tesz szert odalent.
Egy nap az úr felhívja a Sátant telefonon, és évodve kérdezi:
- Hát, hogy s mint mennek a dolgok odalent a Pokolban?
A Sátan erre:
- Nagyszerűen. Már van légkondicionálásunk, liftunk es vizöblitéses wc-nk, és a mérnök megint dolgozik valamin.
- Micsoda?! - kialt fel az Ur. - Egy mérnök a pokolban? Csak tévedesből kerülhetett oda, neki nem ott kéne lennie, azonnal küldjetek fel ide!
- Szó sem lehet róla! Jó, hogy a csapatomban van, meg is tartom. - így a Sátán.
- Akkor beperellek! - szol az Úr.
Mire a Sátán felkacag:
- Igen?! És hol fogsz találni egy jogászt?

Via: Oblodra

2007. március 25.

Eureka


Mai nap elkezdtem megtekinteni az Eureka sorozatot, mert már nem volt mit nézni és nagyon kíváncsi voltam erre a sci-fi-re. Mivel nem akarok semmit lelőni ezért csak röviden elmondom miről is szól ez az egész. Adott egy kedves rendőrbíró, aki éppen egy szökevényt visz, amikor eltévednek és egy kutya miatt balesetet szenvednek. Egy közeli kisvárosban kötnek ki, ahol találkoznak egy 11 éves kis gyerekkel, aki már Eistein bácsi relativitás elméletét magolja. Tehát egy tudós kisvárosba kerültek, ahol mindenki feltaláló, de hát nem lehet mindig idilli az élet...

Nyári időszámítás

El ne felejtsétek hogy órát kell állítani, de ez a mai technikai dolgoban már nem is kell észrevenni, hiszen már minden magától átáll a megfelelő kerékvágásába! Remélem meleg is lesz és nem jön vissza a hideg.

2007. március 24.

Karib-tenger kalózai 3 - A világvégén

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Ezt a filmet csak szeretni lehet. Jerry Bruckheimer tudja hova tegye a pénzét!!! AAAAA Istenem ez kibaszott jó lesz!!! Május 24. Teszem be a naptáramba!
Magyar nyelvű előzetes >>
Angol nyelvű előzetes >>

"Gentlemen, this is the day that you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow!" - Jack Sparrow

300, a film

Na csütörtökön a premier napján csak sikerült megnéznem a 300-at. Úgy volt, hogy nem megyek, vagyis nem tudok, menni mert jelekre tanulok, de mivel kiderült, hogy reggel 10kor is játszák, mivel Kain szólt, így megnéztem vele, majd még órára is sikerült bemennem.

Maga a film igen érdekes volt, vagyis rendesen bemutatta hogyan lett katona egy spártai fiúcskából. Szóval rendesen naturalista volt a kicsike, de eközben nagyon izgalmas is. Azt hiszem Soundtrackjét is meg kell szerezni, mert voltak olyan rómaiasak, de volt ott metál is. Szóval rendesen változatos volt. Harcokban meg repültek minden. Fejek lábak. Mindenkinek ajánlom. Bár nem egy Star Wars, vagy Gyűrűk ura, de kellemes az biztos.

Na most megyek melózom egy kicsit, azt Zsomborral megcsináljuk mérésházit!

Valamelyik klipp parodizálása


Nem tudom melyik klippnek és számnak a parodizálása, de egyszerűen hihetetlen ez a videó, meg kell nézni és nevetni!

2007. március 23.

JelekZH by D@n

Nos igen ezen is túl vagyunk. Én nem írom azt, hogy meglátjuk, mert olyankor mindig megbukok. :)
De remélem, hogy jól sikerül...

JelekZH

Na ma megvolt az első jelek ZH. Ahogy néztem és magamat ismerve éppen meglesz, de azért lehet hogy jobb is lesz vagyis szeretném, hogy sokkal jobb legyen. Na de majd jövő héten meglátom és meg is írom ide:p Ja és D@n is írt ZHt, majd azt is meglátjuk neki hogyan sikerült. Na de most eszem, aztán meló ezerrel. Puskás Ferenc Labdarugó Akadémi oldaltá csinálom, amit OV alapított!

2007. március 21.

A SZIT-ek bosszúja

Avagy mi történik, ha valaki megpróbálja a SZITektől(CS tanszék) felvenni a sötét oldal tudását???

-Erőteljes álmosság jön rá.

Az Algel előadáson nem csak jó képeket lehet csinálni, de még jókat is lehet aludni. A bináris fák és kupacok szépségéről nem is beszélve! :)

2007. március 20.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső

(Willy beállít egy alélt nővel és egy zsákkal)
Winston: ...és ez mi?
Willy: Ez Gloria.
Winston: Igen, látom, hogy az Gloria, és EZ mi?
Willy: hmmmmm... hát trágya.
Winston: Hat órával ezelőtt elindultál pénztárgépet venni, erre beállítasz egy zsák trágyával és egy bekómált Gloriával. Neked csöngettek, Willy.
Willy: De tudod, hogy kellett a trágya.
Winston: A pénztárgép is kellett. Csütörtökig ki kell vinni a pénzt, és semmi kedvem számolgatni. Ja, és ha mindenáron trágyával kell mutatkoznod, megkérhetlek, hogy légy diszkrétebb?
Willy: Ezt most hogy érted?
Winston: Mint tudod, füvet termesztünk, ugye?
Willy (vigyorog): Igen...
Winston: Te pedig megjelensz egy belőtt csajjal és egy zsák trágyával, miközben nem úgy nézel ki, mint egy kibaszott hobbikertész! Most már kezded kapisgálni?

Azt hiszem újra meg kell néznem ezt a filmet!

2007. március 19.

Zsombor képekHouse vagy nem House a pesti metrón?

Képkavalkád2007. március 18.

Nagymarosi weekend

Kedves Nomimmal még szerda este leutaztunk Nagymarosra, ahol van egy "kis" weekend házuk.
A nulladik nap még kicsit nagyon ideges voltam a telefonom miatt ezért hogy is mondjam kicsit hamarabb bealudtam, de szerencsére ő is fáradt volt így annyira nem volt vészes...
Az első nap a csodálatos nemzeti ünnepünkre esett, amikor is sikerült olyan 11 körül felébredünk, vagy lehet már dél is volt. Nem bírtuk sokáig, mert besütött a meleg tavaszi nap és hát felmelegítette egy kicsit a szobát. Reggeli következett egy kis pihi, majd körbenéztünk a házban. Ja majdnem elfelejtettem, hogy az összes rokonnal majdnem megismerkedtem, mert a házban volt egy pár. Kedvesek aranyosak, de azért ott is vannak konfliktusok, de hát az mindenhol van. Minden nap jött valaki új, akivel eddig még nem találkoztam, szóval izgi volt. Ebéd is volt. Finom húsleves egy kis szarvaspörkölttel, mellé egy kupica finom bor. Szóval éhen nem maradtam. És minden nagyon finom volt. Szóval kedves Nomi anyukája, testvére és kedves barátjuk nagyon finomakat főztek. Ebéd után jött a megérdemelt pihenés, amikor csak beültünk ágyba és punnyadva filmet néztünk. Lehet közben be is aludtunk. Délután megérkezett Nomi egyik unokatesója feleségével meg két kisfiával, akik közül egyik már rohangál és kiabálva beszél, így nem unatkoztunk. Azonnal az első fordulóra az idősebbik szépen beverte a fejét és jó nagy pukli lett rajtam, de akkor hogy olyat még nem is láttam. Nem sírt semmit, csak akkor mikor a jeget tették rá, mert az hideg volt:p Nomi papája a kiabálást nem szerette és azt a nézetet vallotta, hogy ha belekiabál a fülébe, akkor utána nem fog kiabálni. Egy ideig működött is, de aztán már elfelejtette:) Este vacsora közben híradót néztünk, amikben megint a kedves tüntető dobálózók voltak és megint elvoltak és sok sok kárt generáltak... miután meguntunk azt nézni, utána egy kis emésztés után lenéztünk a jacuzziba (azt hiszem így írják), amelybe ismét csak jól elpunnyadtunk. Sajnos utána azonban Nomim kicsit rosszul lett így hamarabb kerültünk az ágyba. Szegénykém még másnap reggel is rosszul volt, de egy kis cukor és energiapótlás után egyre jobban lett. Emiatt úgy döntüttünk, hogy...
...a pénteki napot még maroson töltöttük, hogy ne így menjünk haza tanulni, mert így mégsem olyan jó tanulni. Szóval azt a napot még elpunnyadtuk. Ettünk, ittunk, punnyadtnkj, filmeztünk, sétáltunk, beszélgettünk, fürödtünk, szaunáztunk.
Így szombat reggel már fitten keltünk fel, azaz nem annyira mert Nomimra még mindig kihatással volt az előző napi rosszullét, de annyira már nem. Majd egy gyors előkészület után bepattantunk autóba és jöttünk vissza Budapestre. Nomim statisztikát tanulni és meg jeleket...

Hosszú hétvége

4 napos hosszú hétvége. Azt hittem jó gyerek leszek és digit házit fogok csinálni és jeleket tanulni. Ehhez képest csütörtök reggel motormosással indítottam a napot, aztán egy aranyos kis túra Danival és Robival. Aztán rohanás Miki barátomhoz motort szerelni. Ez sajna nem jött össze, így vihettem dolgozni :) Új rekorodot állítottam fel Málom és a pécsi mentőállomás között :) Ismét megkaptam, hogy a KRESZhez nem sok közöm van amikor motorra ülök.
Másnap Mecsextrém parkba egy kis Vöröskeresztes önkéntes munka. Újraélesztés, meg ilyen apróságok. És délután ismét egy kis motorozás Dani bácsival. Aztán este sörözés Mikvel és Esztivel. Egy kisebb osztálytalálkozó is be volt tervezve. De kicsit késve érkeztünk. És kb 20 perc múlva el is ment mindenki. Jobban lehet velünk tömeget oszlatni, mint könnygázzal. Én tudtam, hogy az Aranylövés(mézepálinka+paprikapálinka) és a barna sör nem lesznek partnerek másnap. Szombat reggel 2 Algopyrinnel és egy C-vitamminnal indítottam. Azt hiszem kezdek öregedni, se az éjszakázást, se az ivást nem bírom... 10 órakor már nem a fejem, hanem a motor zúgott. Ismét úton. Most az irány Fadd. Egy majd 10éves gépbe kellett életet lehelni. Win98 RULEZ! :):) Hazafelé a Mecseknádasdi szerpentin előtt nagy dugó, pedig még csak szombat este volt. Autós kolléga aki mellettem állt felhívta a figyelmem a domb tetején álló mentőhelikopterre. Ebből összeraktuk, hogy nagy gáz lehet. Félreálltam a többi motoroshoz, ők mondták, hogy az egyik srác kicsúszott az utolsó kanyarban. Szépen elindult a forgalom, gyorsan visszaálltam a tömegbe és akkor láttam, hogy a srác ott fekszik már a hordágyon. Háát hazafelé kicsit visszafogtam magam... Remélem életben marad szerencsétlen. Már csak 1 nap van vissza ebből a szép hétvégéből. Azt hiszem Panyihoz hasonlóan én is neki állok jeleket tanulni.

Összességében elmondhatom, hogy itt a tavasz. Megvolt az első komoly motorosbaleset a Mecsekben, és marhára nincs kedvem tanulni ebben a szép napsütésben.

Új telefon


Ez volt a legolcsóbb normális telefon, ami a pannonnál volt. Lehet rajta telefonálni, sms, email, mms, akkor van rajtam kamera, kékfog, ez nekem bőven elég, nem is kell több. Ja és én fekete telefont kaptam és nem szürkét, de az teljesen mindegy. MP3at is lehet rajta hallgatni, ha teszek bele sd, de nekem az nem kell plusz még rádiós, amit meg nem hallgatok...

2007. március 14.

Előítéletek

Azt hiszem most egy ideig előítéletem lesznek a kreolbőrűek iránt, ugyanis egy kedve silyen egyéniség kapucniban egy fél fejjel nagyobban, meg szélesebben szépen kifejtette nekem, hogy tud ám futni, na meg boxolni is és kése is van és hát elkérte szépen a telefonom, de mondta hogy simem maradhat, na és hát nem volt kedvem megtudni, hogy valóban tudja mindezeket-e....szóval egy ideig semmi nem lesz nálam csak az 1200 oldalas fizika könyvem, ami már fegyvernek számítana...

2007. március 13.

300

Na ez lett a 300. bejegyzésem. Nem tudom mit szerettem volna ide leírni, de végül beesett hozzám pár kép, amit akkor készítettek rólam, amikor átvettem a HATos pólómat. A pólót azért kaptam, mert sokat adtam az egyetem jelenlegi és leendő diákjainak, ugyanis megosztottam velük a zhkat, vizsgákat és egyéb hasznos dolgokat! A képeket csak 18+ nézzék meg:p Ja mellesleg a 300-ról eszembe jutott a 300 film, aminek a premierje jövő hét csütörtök, tessék megnézni!!!


2007. március 12.

Mai jelek

A mai jeleken nem történt semmi izgalmas, ugyanis az előadó vagy egy óra után befejezte, valamint az óra végén elmesélte, hogyan lehet a lazacpopulációt leírni egy rendszerben... nagyon érdekes volt. Utána Gergőnek leadtam a kedves 9800Prot, de nála is túlmelegszik, de majd csak kezd vele valamit. Ebéd előtti szunya megvolt, most meg szépen elkezdem olvasni a mérést... érdekes lesz mit ne mondjak....ja és még mindig beteg vagyok...

2007. március 11.

WoW in widescreen


Na és az asztalom...

Péntek vagy szombat, szombat vagy péntek

Most olvastam csak hogy törvényben határozzák meg azt, hogy melyik nap lesz munkaszünet és melyik nem és hogyan mit kell ledolgozni. Ez eddig mindig szép és jó, csak éppen soha nincsen így semmi. Pl a kedves BKV is szombati nap szerint közlekedett és nem munkanap szerint, és így majdnem elkéstem, de szerencsére mindenki így volt vele, hogy ma nem dolgozom, mert szombat van, de azért pénteken sem dolgozom. Na mindegy, az a lényeg, hogy nem késtem el. Digiten Selényi elvtárs mindent elmondott amit csak lehetett aznapról, főleg hogy mi vagyunk a kis stréberek, de ezt cakkumpakk így mondta. Na mindegy mi benn voltunk az a lényeg itten és most. Óra után hazamentem és aludtam, nem tudom mi volt, velem, pedig jeleket akartam tanulni, de aztán alvás után elkezdett fájni a torkom és akkor már tudtam, hogy ebből megfázás lesz. Majd elmentem Nomimhoz és útközben tanulgattam egy kis jeleket és annyira nem tűnik vészesnek, de majd ZHn kiderül. Este még szarabbul lettem emiatt a mai jelek tanulás is csökkent egy kicsit de azért harmada már megvan. Alvás is volt. Na meg megfázás miatt lemondattam hétfői fallabda is, mert inkább pihizek azt tanulok mérésre....ahhh assemblyyyy aaa na majd zsombor segít

Első igazi motoros vasárnap by D@n

Szeretettel köszöntök mindenkit. Ezentúl az én írásaimat is olvashatjátok Panyi blogján. Megpróbálok érdekes dolgokról írni :) és nem elrontani aranyos és egyetlen Panyink szép munkáját. (jah a helyesírással hadilábon állok, mindenkitől elnézést érte :D)

Ma hirtelen felindulásból elindultunk motoros pajtival, hogy megyünk egy szép kört a Mecsekbe. A kolléga most ért haza az 1hetes síelésből, szegénynek kicsit furcsa volt a 2kerék. Semmi izgalmas dolog nem történ kint az úton. Még rendőrök se voltak kint(vasárnap délután rendőrmentes Mecsek-kört tenni nagy szó) Annyit talán megemlíttek, hogy a pécsi közgyűlés korábbi elnöke parkolt le mellettünk amikor pihengettünk Orfűn. Érdekes volt a bácsi. Kicsit mintha más világból jött volna. Na de ő is motoros, elvileg ugye a motorosok összetartnak...

Hazaértem kicsit pihentem. Panyi leadta a film-rendelést, és közben egy régi ismerőssel is dumáltam. Kicsit furcsa volt a csajszi. Nyáron volt egy kellemetlen kalandom vele. Azt hittem kezdenek a dolgok szépen alakulni köztünk, amikor kiderült, hogy nem én vagyok az egyetlen versenyző, jobban mondva én csak a 2. helyre voltam jó... Én még mindezt nem tudtam amikor ellátogattam hozzá. Ez csak ott derült ki. Srác, aki megnyerte a versenyt, azóta mindig csúnyán néz rám. Aztán azóta nem sokat beszéltünk, nem is nagyon találkoztunk(fiatal vagyok még ahhoz, hogy meghaljak) Most pedig hirtelen fölajánlotta, hogy valamikor találkozhatnánk és jó lenne egy kicsit beszélgetni is... Háát ehhh. Majd meglátjuk mi lesz. Ismerve a körülményeket nyárnál előbb nem találkozunk. Addig meg bármi történhet :)

2007. március 9.

House és a nők

One small feel for man.
One giant ass for mankind.
House

LCD TV helyett monitor


Na végül csak nem jött össze, hogy én HDTV-t veszek, de egyszer majd csak meglesz, de majd akkor a távolabbi jövőben ezt is bepótolom. Már kezdetben én monitort akartam venni, valami szép nagy széleset, mert azon bőven tudom nézni a filmeket, meg a játékokat, meg még programozni is tudok. Szóval végül egy Samsung 931BW mellett döntöttem. Azelőtt egy ilyenen teszteltem az Infernalt a GameStarban és már akkor is tetszett és szívesen elvittem volna, amit most meg is tettem, csak éppen egy boltból:p Kicsit szoknom kell még azt, hogy 1440*900-as a felbontás, meg másképpen frissít egy kicsit, de jó lesz ez érzem...Na nem is pazarolom ide a karaktereket...
Monitor adatlapja >>

Fizika by Orosz

Bár nem lehettem részese Orosz tanárúr fizika óráján, de mindenki azt mondja, hogy nagyon fun meg minden, de ugyanúgy nem tanít semmit, és kussban is kell lenni órán, szóval az nem nekem való. Azonban valakit ez nem zavart és szépen dumált, mire Orosz kihívta a táblához és a következőt tette...

2007. március 7.

Tavasz

Bizonyára mindenki észrevette már, hogy mennyire meleg lett hirtelen így márciusra. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem ez a legjobb évszak. Nem azért, mert mindenki kivetkőzik magából és kinyílik, ezért is ugyan egy kicsit, de leginkább azért mert hát meleg van, de annyira nem elviselhetetlenül mint nyáron. Ja és hogy tavasz lett, le kell cserélnem a téli ruháimat is, és jöhetnek a vidám gatyák és ingek, pólók, valamint egy kényelmesebb cipő... hmm cipőt kell vennem.
Mai szép napon is elmentem evezni, és már kint tettük azt a vizen. Nagyon jó érzés volt ismét. Lehet majd tesi helyett is fogok evezni járni, mert nagyon jó dolog, és vannak jófejek ott is.
Mivel körbejártam a nagykereket és sehol semmi TV ügyben, csak mindenhol ugyanannyi minden és nem lehet normális áron 68 centiset kapni, így azt hiszem maradok a 68 centis Thomsonnál 99 990 HUF-ért, amely kedves hozzáértő ismerősöm szerint nem lesz rossz vétel. A lényeg nekem, hogy VGAn keresztül át tudom kötni a gépemet és TV-t tudok nézni normális felbontásban, valamint lesz egy TVm is. A mostani meg megy a nagymamám rossz TVje helyére. Na de még a részleteket holnap megbeszélem még anyámmal... igaz, hogy én veszem, de azért megbeszélem vele.

2007. március 6.

Sapphire Radeon X1300Pro

A mai nappal gazdagabb lettem egy Sapphire Radeon X1300Pro videkártyával. Az ára is elég kellemes volt, mindössze bruttó 22 300 HUF volt. Már megijedtem, amikor átvettem, hogy milyen kicsike a doboza, de megnyugodtam mikor kibontottam, hogy bizony benne van minden ami kell. Na most hogy három hét után sikerült lecserélnem a VGAmat, most van egy eladó 9800PRO-, amiben ugyan nem tudom hogy mi a rossz, de az tuti, hogy a hűtő jó. Szóval akinek kell egy Zalman hűtő az jelezzen nekem.
VGAmat először a Heroes legújabb részén fogom tesztelni egy kis vacsi közben... Azonban már leszedtem a WoW legújabb javításait és azzal is már csodálatosan futott, vagyis csak megnéztem, hogy a textúrák a helyükön vannak.


Galambos Dorina interjúúú

2007. március 5.

Első podcast

Ez az első podcast:Ez meg Veronica Mars Main Theme

Mennyiért ér a blogom?


My blog is worth $1,693.62.
How much is your blog worth?

B3ck után szabadon ide beteszem én is, hogy mennyit is ér az én kis blogom, ha esetleg el szeretném adni. Ez a technorati valami találati lista alapján szűri ki, szóval például a magyaritasok.hu-t nem is tudtam megmérni mennyit ér, mert nincsen a rendszerében, de azért kíváncsi lettem volna rá.

Szokásosnak mondható hétfő

Ez a hétfő is úgy kezdődött mint minden... nagy nehezen felkeltem, ugyanis este még sikerült megnéznem a Veronica Mars első évadjának utolsó részét is hajnali egyre, ugyanis már nagyon nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége. De még így is a befejező rész akkorát ütött, mint egy 24 befejezés.
Suliba szerencsére hamarabb érkeztem, vagyis indultam, mert lett volna azért gond, mert nagyon úgy tűnt, hogy ma reggel mindenki elaludt egy kicsit. Nagyon sokan voltunk. első óra jelek volt, ami végülis az egyetlen is volt. És b3cknek igaza volt. Egy óra, 4 teleírt tábla. Jelek után elkísértem Danit progra. Nem azért, mert olyan rendes vagyok, hanem azért, mert utána együtt mentünk megint fallabdázni. Amin megint hullák lettünk, de azért mentünk.
A kis sportolás után elnéztünk még Westendes MediaMakrktba, mert hülyék azért nem vagyunk, és megtekintettük a TV felhozatalt. Megfelelő árrés arányban nem találtam megfelelőt így még mindig a thomson a nyerő, de mivel utána összefutottunk főnökeimmel és ők még ajánlottak nekem egy nagykert, akkor így ott még megtekintem a felhozatalt. Holnap VGA vásárlás lesz.

2007. március 4.

LCD TV


Na találtam ezt a tévét és várom azon lelkes LCD TV fanokat, akik valamilyen érdembeli tapasztalatokkal rendelkeznek eme témakörökben. Egyik Panasonicos ismerősöm azt mondta, hogy nem járok vele rosszul, de ő nem venné meg a 16:9 miatt. Na erre én meg azt mondtam, hogy pont amiatt veszem meg. Szóval lehet csekkolni, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Ja és hogy mire akarom használni? Tévét nézni, szélesvásznú filmeket nézni, meg ha esetleg egyszer lesz konzolom. (És mellesleg a tévé pont befér hozzám)

Hétvége (Part #nem tudom hanyadik)

Hogy is mondjam, mikor is kezdődött el nekem eme kedves kis hétvége. Jaj, de bírom ezt az eme kis szót...
Szóval az egész pénteken kezdődött, amikor is volt egy kedves digitem, amin ugyan nem törtánt semmi, de érdekesen azért tanultam újat is. Valamint előtte lett volna egy valszám is, csak arra nem mentem be, mert egyszerűen ugyanazokat a dolgokat mondja el, mint az előző félévben így nekem kell majd találnom egy módszert arra, hogy valahigyan megtanuljam. Digit után volt végre megint egy evezésem, amire fel is készültem, hogy benn fogunk kondizni meg minden, azt végülis nem ez lett, hanem mentünk a Dunára ki. Ami egész jó volt addig, amíg végül el nem kezdett esni -> Kicsit elűztunk, de semmi gond nem volt vele.
Hazfelemenet, ami ugyan odafelemenet anyám felvetette, hogy a szélesvásznú LCD monitor helyett vegyünk egy LCD TV-t, mert akkor nem kell a jó monitoromat kidobni. Végülis ez egy jó ötlet, mert monitorom okés, filmjeimet meg úgyis fekve nézem. Szóval most keresek egy max 68 cm-es TV-t. Bár még a hülye videkártyámat sem cseréltem ki, pedig már ideje lenne megvenni az újat, ha már a régit elbasztam. Ja, egy ATI Radeon X1300Prot fogok venni, ha eldöntöm, hogyan kivel, mert együtt akarom most már a tévével, és akkor egyben lenne és faja lenne.
Szóval hazaértem és egy gyors fürdés, kaja, előkészítés után vissza be a városba barátnőm elé, hogy elindulhassunk a Gergő féle meglepetéspartyra, ahol is szülinapja volt, és hát kicsit későn értünk oda miattam, de az a lényeg, hogy ott voltunk. Ott volt mindenki, akinek a Gergőnek számít. Igaz, hogy Józsika nem jött el valami edzés miatt, de ezért majd még lenyakazom.
Utána Nomimmal fogtuk magunkat és szépen hazamentünk (vagyis hozzá, de lassan már olyan mintha az is az otthonom lenne:). Azt a hétvégére ott is maradtam. Vagyis csak most ebben a pillanatban érkeztem haza. Szombaton még valami rokonjuk is jött egy kedves kis négyéves gyerekkel, aki enyhén szólva hiperaktív volt, de ennek ellenére kedves. Egy helyben nem tudott megmaradni 10 percig. Miután elmentek mi is elmentünk moziba, méghozzá egy magyar filmet néztünk meg: Konyec. Kellemes volt, sokkal jobb mint amire számítottam. Nem egy pergős kis hollywoodi film, de a forgatókönyv jó volt. A lényeg, hogy ne mondjak sokat: két nyugdíjas elkezdi körberabolni a fél megyét:P (Megjegyzés: Nem szeretem a hétvégi plázatömeget)
Mozi után még a felhők között meglestük a teljes holdfogyatkozást, ami olyan mint a nap, semmi extra, csak eltűnik!
Ma meg itt vagyok és el kellene már döntenem, hogy mi a fenét tanuljak, vagy nézzek egy kis Veronica Marsot (bár ez már tuti). Szóval tanulás lehet holnap lesz, bár ma még fordítanom is kell, de ahhoz sincsen kedvem, szóval az is holnap lesz:p Szép kis napom lesz. AAAA mentem tévézni, de előtte nézek még egy kis tévé!

Danika™ motorozni próbál (MotorShow)


Ez pedig Pénteken a meglepi partyn készült rólunk (nem, nem aludtam el!)

2007. március 1.

Jelek

Hamarosn mindjárt jelekem lesz. Már előre várom a négy oldal tömény írásokat, ami ugyan lehetne kevesebb is, csak éppen nagy betűkkel szoktam írni na meg szoktam beszélgetni is, mert hát kell... Na ennyi bloggolás. Este megyek haza Sint fordítani.