2007. augusztus 2.

Ocean's Thirteen

Tegnapi nap folyamán a Magyarítások Portál vezetősége tartott egy kis összeröffenést, ahol sok mindent meg kellett beszélni, hiszen nagyok vagyunk, mindenki tudja még mi is. Na meg néhány tervet, ügyet meg minden.



Majd ezek után kitaláltuk, hogy aszonyokkal el kellene menni valami filmet nézni. Na meg ha már itt vagyunk westend, akkor miért ne. Andy Transformerst szeretett volna, de én azt láttam. Shrek 3-at is akart, de azt is láttam. Harry Pottert is akart, de azt meg Nomim nem szerette volna. Így lett az Ocean's Thirteen, de nem a westendben, hanem a Mammutban, mert barátnőm nem ért volna időben a westendbe.

Valamelyik újságban olvastam, hogy ez a film tipikusan azért hordoz ennyi nagy színészt, hogy jó sok bevételt generáljon és mindenki el tudja ezzel látni magát és tudja vinanszírozni a művészfilmjeit. Bár itt kifejezetten George Clooney-ra gondolt a szerző, de tényleg így igaz. A sok név hallattán mindenki megnézi, hogy hogyan parádéznak együtt. Ismét kirabolnak egy kaszinót, ismét nagyon szól minden, de csak egy jó forgatókönyvve van, meg a színészek. Az a tipikus egyszer megnézem és nagyon jót szórakozok, de semmi mondanivalója nincsen. Mármint nem fogsz elgondolkodni a világ értelmén, hanem, mint mondtam a tipikusan csak szórakozok egyet. Még a L'ecsóban is sokkal több mondanivaló volt. Bár azt vettem észre, hogy egy anyázás sem volt a filmben, egy pisztolydördülés sem.

Akik láttál az előző részeket nem fognak csalódni, mert ugyanolyan. Az elképzelésen semmit nem változtattak, kockáztatni meg nem szerettek volna!

2 hozzászólás:

Alwares írta...

Ez az ami most volt a TV-ben, hát én fél óráig bírtam azt inkább mentem vissza gépezni... :D

Névtelen írta...

Én az első két részt nagyon szeretem,d e ez a harmadik olyan szinten unalmas és összevissza volt, hogy legszívesebben kijöttem volna a moziból:( Transformers jobb, pedig az nem is érdekelt eleinte:D

Megjegyzés küldése