2008. február 26.

Grundaktív találka

A Grundaktívon már mindenki megírta a saját kis szösszenetét a tegnapi taliról: Isti itt, Gergő meg itt. Szóval rendesen összeröffentünk, bár Isti azt mondta az elején, hogy csak fiók lesznek, így nagy meglepetéssel konstatáltam, hogy két lány is ott várakozott Istivel meg Gergővel. Mint kiderült nem Istinek sikerült őket felszednie útközben, hanem Gergővel jöttek, mert évfolyam társai a pszicho szakon. Majd később becsatlakozott a többi grundaktívos aktív tag, mint pizza és zsombor. Sajnos sok más látogatónak nem sikerült eljönnie, mert egyéb más egyetemi teendői akadtak, amit másnapra vagy harmadnapra kellett leadni.

Utunkat folytattuk a Vén diák vendéglőbe, étterembe pubba. Ami nem egy kis füstös pub volt, hanem azért volt ott minden mi szem szájnak ingere, már a cégér is muttata, hogy itt nem csak inni lehet, hanem enni is. Aki elég kocka az netezhet is, de a másik kockák, akik tévét néznek azok sem unatkoznának. Bár mondjuk LCD tévék voltak, amelyek inkább téglatestek, mint kockák, de hát maradjunk a szóbeszédnél. Valamint meg kell jegyezni, hogy kényelmes székek is vannak. Bár mondjuk mi egy U alakú körfotelbe ültünk Isti szerint, bár szerintem inkább J volt az, mert nem volt az annyira szimmetrikus, de ebbe ne menjünk bele. Kényelmes fotel volt az volt a lényeg. Sőt jó kis párnákat is kaptunk.

Mivel jó egyetemisták révén vártuk a pincért, hogy hozza a pialapit, mert minket csak az érdekel, de szerencsémre abban kaják is voltak így azt is meg tudtam tekinteni, igaz nem ettem, mert az mégis milyen lett volna már, de megnéztem és érdemes lesz visszatérni egy kis evésre is. Az árakról csak annyit mondok, hogy nem a csoró egyetemistáknak van, de nem is a gazdagabbaknak. Olyan kettő között korrektnek mondható áron. 1000-2000 között kapsz már egy jó főételt, ami ahhoz képest, hogy mondjuk egy pizza is annyi, nem is olyan rossz. A piák is korrekt áron vannak és korrekt minőséggel is, szart nem lehet kapni. Sörből csak kozel, meg pilsner van, de ez engem nem izgat. Szóval Nomimmal lehet visszatérünk még ide.

Sokáig nem tartott a tali, mert nekem is, meg sok másnak is volt még másnap egyetem, és pont olyan órák, amire ildomos volt benézni. De megfogadtuk, hogy lesz még ilyen tali.

1 hozzászólás:

Névtelen írta...

Nem én tehetek róla, hogy az a kevés lány, aki olvas nem pesti és/vagy szglab4 beadandója volt. :D

Megjegyzés küldése