2008. március 19.

Mostanában

Mostanában valahogyan lemaradt a blogolósdi az életemből. Soha nem volt kedvem írni, mert nem igazán tudtam mit is lehetne veletek megosztani, azt végül rájöttem, hogy azért van. Kezdjük elölről azt menjünk hátra.

Ma este megyek tévébe, a LevelUp műsorba, ahol az Audiosurf játékról fogok beszélgetni. Nem rögtön engem kerestek meg, hanem Steam Communitys haveron keresztül. Vagyis ezzel a haverral alapítottunk egy Steam Communityt a magyar Audiosurf rajongóknak. Szóval őt keresték meg, de mivel nem ért rá, továbbadta a stafétát nekem, így ma én megyek a felvételre.

Tegnapi nap folyamán kaptunk Andyvel sajtóbelépőt a Game Developers Forumsra, így már a májusi program is megvan a szorgalmi időszak végére.

Közben dolgozgatom kis webfejlesztést valamint mellett Nextgen MP-t. Fordítást is leadtam már régen, ami már megjelenhetne, mert már sokan várják.

Természetesen tanulok is. Rengeteg Szoftlab5 házi, amivel csak a szívás van, de jó értelemben. Ugyan nekem könnyebb a szívás, mint az olyanoknak akik azt sem tudják mi fán terem az adatbázis. Kb úgy érezhetik magukat, mint én a grafikával, hogy kb adnak valami alapot, azt tessék kódolj openglben meg minden és faszt sem tudom hogyan mit kezdjem el, hova mit másoljak mit tegyek. A másik meg, hogy már kimentem a C++ programozásból is, de nem amiatt nem tudom elkezdeni.

1 hozzászólás:

Névtelen írta...

Wáó, és mikor adják le a műsort?

Megjegyzés küldése