2008. április 22.

I am da powa blogga

Kain nagyon beszólt ma nekem, hogy nem is frissítem a blogom és ellepi a pókháló. Először azt hittem a címke felhőmre gondol, de aztán kiderült, hogy nem. Szóval vagyok élek meg minden és tanulok nagyban szabtech és opre és elütem az időmet minden szarral közben. Nyílnak a virágok, éljen a tavasz.

2008. április 19.

Rolleres BKV sztrájk

Valahogyan nekem kellemesen telt el ez a bkv sztrájkos kis péntek, mert úgy döntöttem, hogy bemegyek a suliba Nomim biciklijével, amit aztán másnap megváltoztattam és rollerrel vettem az irányt az egyetem fele. Bár kicsit lasabban haladtam vele, mint mondjuk egy biciklivel, de még így is hihetetlen volt, mert sokkal hamarabb értem be a suliba, mintha villamossal mentem volna. Ha itt laknék Nomimnál, akkor megfontolnám, hogy mindennap biciklivel járnék be, mert nagyon megéri és még mozgok is.
Valamint ez a nap nagyon izgalmas volt, mert tényleg mindenhol sétáló, bicikliző nyugodt embereket lehetett találni és ez olyan jó érzés volt. Szerencsére az idő is jó volt és ezt a hangulatot nem rontotta el semmilyen eső, vagy havazás. Szóval én egy ilyen napot megismételnék. Bár lehet nem ártana venni nekem egy biciklit, bár amilyen kocka vagyok biztosan helyette inkább egy XBOXot vennék.

2008. április 17.

Sziget, sokadszora írom, hogy tényleg menni kell

Már-már sokadszorra írom le, hogy tényleg menni kellene az idei szigetre és a sok név hallattan amiket jelentetnek meg, kezdem azt érzeni, hogy igen menni kell. Most olvastam, hogy jön a System of a Down forntembere Serj Tankian a szigetre. Na mondom király ez az éljen.... Akkor olvastam még, hogy jön az Apocalyptica is. Aaaaa szóval lesz még itt bejelentés remélem. Linkin Parkot és Metallicát még várom!

2008. április 13.

Ilyen távirányító nekem is kell




Érdekes a lökhárítója

2008. április 12.

Web2.0 + egyebek

Nem tudom hol is kezdjem. Van minden itt. Tanulok legfőképpen most, de tényleg nagyon el kell hinni. Zh minden hátán, ha végre nem lenne zh akkor meg mi lesz, naná, hogy házit kell csinálni. Most is éppen azon vagyok, egy PHP házi, szerencsére menni fog, de aztán a grafika.

Mindemelett éppen web2-es funkciókat próbálgatom.
Facebook: Olyan mint az Iwiw, csak éppen sokkal, de sokkal, de sokkal több lehetőség van benne, valamint éppen most születni újjá, mert nyelveket támogatni kell és magyarul is lesz majd a közeljövőben. Ebben a pillanatban jelenleg teljesen le van fordítva és már csak szavazgatni kell, hogy melyek is a legjobbak és eldöntsék, hogy melyek a legjobbak.
Flickr: Képeket lehet feltölteni kommentelni, címkézni, meg minden sok egyéb hasznos dolog. Havi 100megát tölthetsz fel, és minden hónapban nullázódik. Ugyan nekem jobban tetszik a google képmegosztója, de valószínűleg azért, mert szeretem a képeimet albumokban látni, mert összeszedettebbnek néz ki, bár itt is lehet ilyet létrehozni, de nem ez az alapmegjelenítés.
Twitter: Ez egy olyan web2-es szolgáltatás, amiről nem tudok mit mondani, mert egyszerűen lehetetlen megmondani, hogy mire is való. Körülbelül arra, mint amire az MSN állapotüzenet, hogy haveroknak közöld, hogy te most tanulsz, eszel, játszol, buliba mész, elegef van a világból és jól belekiáltasz. Na ilyeneket lehet csinálni itt, ilyeneket küldeni. De ez még mind semmi. Ezeket a frissítéseket megkaphatod GTalkon, de akár küldhetsz ezen keresztül ide üzenet, de ami még jobb, hogy SMSben is megkaphatod ezeket a frissítéseket. PL haver megy mozi, buli és máris csatlakozhatsz hozzá. De felfogható egy kis Miniblognak is.

Legközelebb egy IM (azonnali üzenetküldők) ajánlóval jövök, hogy mégis melyik mire jó. Egyesével kifejtem majd nektek, de most megyek tanulni.

Majdnem elfelejtettem mondani, hogy nyertünk ma a meccsen, így zsinórban ötödjére nyertünk.

2008. április 8.

A 3 száradó zsömle esete

"S.O.S. LÉGYSZI RAKJÁTOK KI MIND!!!

NAGYON FONTOS!!!
Vettem 6 db zsömlét a mai napon, de anyukám mondta, hogy nem kell csak három. Légy szíves írjatok, ha kell a maradék három vagy szóljatok az ismerőseiteknek, hogy nem kell-e nekik a többi zsemle. Rakjátok ki az üzenetet minél többen, nehogy rám száradjon a zsömle, mert édesanyám nagyon mérges lesz rám.
Légy szíves segítsetek túladni rajta!!!
Ezt az üzenetet anyukám indította már 3 órával ezelőtt! Ne szakítsd meg a láncot, mert megszárad a zsömle!!! Ezt az üzenetet a Microsoft is figyeli, és minden levél után, mert Bill Gates most osztja szét a vagyonát 220$ -t küld neked, nem vicc!!! Anyukám zsömleárusa is továbbküldte, és már rögtön 3 perccel később kapott 3 kiflit ba! A következő órában még további 6-ot! Ez nem vicc! Próbáld ki!!! Küldd tovább minél több embernek!!! De ha nem küldöd tovább akkor 332021 évig szerencsétlen leszel a szerelemben, és szegény is maradsz! Egy lány nem küldte tovább, és 3 évig azt hitte magáról, hogy BKV busz. Egy Seattle -i férfi továbbküldte rögtön 3 perccel később, és rá három órára 8-as ikrei születtek! Micsoda szerencse!!!EZ IGAZ!!!!! KÉPZELD CSAK EL, KéPZELD EL ÉS MEG IS TÖRTÉNIK!!! Érezni fogod a változást!!! Segíts így TE is a zsömléken!!! Üdv,
dr Dagobert Newton
/ügyvéd, bíró, orvos, atomkutató/

EZT MINDENKÉPPEN TOVÁBBÍTSÁTOK, egy ügyvéd úr küldte akit én nem de édesanyám élettársának a főiskolás szobatársának a mosógépszerelője ismer! TOVÁBBÍTS MINDENKÉPPEN!!!"


ui: továbbításnál törölhető a korábbi címzettek listája, az új címzetteket meg megadhatod BCC-be! Ésszel is lehet spammelni, ezzel a vicces levéllel még érdemes is ;)

2008. április 7.

Sikeres hétvége

Azt kell mondanom sikeres egy hétvégém volt. Csütörtökön indultam a nagy bevásárlásra, hogy Nomimnak megvegyem az ajándékát, amit aznap nem sikerült megvenni, viszont kitaláltam, hogy mit vegyek így megnyugodtam. Ezt másnap meg is vettem és már csak a sütihez kellet előkészülnöm, amit pénteken este meg is sütöttem. Finom lett:D
Szombat reggel volt most a mérkőzésünk, ahol egy hülye szögletgól miatt 1-0ra vezetett az ellenfél kinn nagytétényen, szóval jó messze volt. Majd jöttem én egy beadásra és szépen betérdeltem a kapuba a labdát. 1-1. A második félidőben lejöttem, mert volt még csatár a kispadon. Mikor mentem be, hogy valamit magamra vegyek, hogy ne fázzak meg, akkor lőttünk egy gólt. Mikor kijöttem, akkor majdnem lőttünk megint egy gólt, erre nem, hanem abból mi kaptunk egyet. 2-2. Majd nagy szerencsénkre lőttünk még egyet, így 3-2re mentünk, amikor kapott az ellen egy 11est. Haver mellettem mondja, hogy tuti, hogy fölé lövi, s tényleg fölé lőtte. Majd még Glovinak volt egy nagy helyzete, de 5 méterről fölé bombázta:D Nyertünk. Már másodjára a héten (szerdán is nyertünk).
Szombati napom pedig folytatódott Nomim születésnapján, ami jól sikerült és rengeteget pihentünk. Vasárnap sajnos haza kellett jönnöm, mert neki is tanulni kellett, meg nekem is, így tanultam, amit folytatok ma is, azaz most. Valamint ma nem mentem suliba, mert nem tudtam. Azaz ha nagyon szerettem volna, akkor meg tudom csinálni, de annyira azért nem kellett menni.


http://zona.hu

2008. április 2.

Ma napom

Ma úgy döntöttem, hogy pihenőnap lesz és olyan dolgokat válogatok magamnak, amikor nem sokat kell gondolkodni, mert már elegem van hogy mindig csak a buksim töröm. Így egyrészt reggel melóztam egy kicsit, ahol most nem kellett sokat törni buksim. Utána elmentem focizni, ahol végre nyertünk 4-2-re. Igaz, mint mindig a második félidőben megint visszaszedtük magunkat és majdnem behoztak, de legalább nyertünk. Elégedett voltam magammal, de azért még kell gyúrnom. Este pedig csak játszottam. Egy kis TF2, egy kis Audiosurf és egy kis RACE07. Most pedig bedobom a szunyát.

tévé

Na tegnap sikerült megmutatnom megint, hogy tévésztár lesz belőlem!
Klikk ide, majd a videó ablak megnyitása