2008. június 19.

Mindenki elment nyaralni...

Najó, azért nem mindenki ment el a haverok közül, de a legtöbben igen. A két ratyi közül, Zsolesz lement horvátba bnőjével, meg asszem bátyjával is, de erre nem veszek mérget. Zoli pedig kiutazott amcsiba egy gyerektáborba, hogy a lelkes kis gyereket pátyolgassa és az ideiegre menjen. Bár zsolesz szerintem visszajön eg ypár héten belül, addig Zoli marad vagy szeptemberig. Már írjuk neki a bevásárlólistát!

D@n még mindig a motorzásnak él, így sorra megy az ilyen motoros rendezvényekre tanítani a motorosokat, hogyan fogadják el egymást, valamint az autókat és talán másnap is fognak majd motorozni.

Hidden kollégáról meg annyit tudok, hogy ül az elefántcsont-tornyában és éppen a világraszóló terveit szövögeti és termeli a pénzt.

swatti kollégám éppen megy a navangóhoz dolgozni.

RaveAir gyerekére vigyáz, míg asszony mást csinál, közben meg fordít, ha engedi kedves lánya.

Andy életművészlelkét továbbra is ápolja rendesen, így nem tudom mit csináld, de MSN kiírásból az látszik, hogy még lesz nekije vizsga.

Azután természetesen lesz, akit kihagytam a felsorolásból. Ő majd jöhet felém reklamálni. Ami pedig az én nyaralásomat illeti... kicsit később lesz. Most vizsgára tanulok, utána meg portált és más weboldalakt fogok haxolni. Ingyért, illetve pénzért.


Frissítés: Kiderült, hogy Zoli holnap repül... Szóval még itthon van. Valamint nem gyerekekre fog vigyázni, hanem egy gyerektáborban lesz Staff Member, de nem tudja hogy mit fog csinálni:D Majd kiderül.

1 hozzászólás:

Névtelen írta...

Ehh, swatti TF2-zik, találkoztam vele, fél órát ugrált solider-ként az intelligence körül, de nem vette volna föl semmi pénzért... :D:D

Megjegyzés küldése