2008. július 31.

Egy kis blog megújulás

Amint látjátok új külsőt kapott az én kis blogom, bár még nem tudom, hogy mennyire lett ez jobb egy kicsit, de majd meglátjuk. Nekem tetszik. Valamint majd írnom is kellene, hogyan is telt a nyaralásom, de azt majd kicsit később, amikor ráérek, de most melóznom kell, valamint balatonra menni:D

Valamint amint látjátok eléggé lassan haladok a TF2 pyro teljesítményeimmel.

2008. július 9.

Már csak pár nap van hátra a nyaralásig

Már csak pár nap és megyek Nomimmal olaszországba. Jó sokáig nem leszek itt. Bejegyzést nem fogok írni, mert nem tudom, hogy lesz net, valamint nyaralni megyek, szóval nem fogok punyadni gép előtt, csak Nomim mellett az utcán, boltban, valamint a parton. Bár nyaralásig még sok mindent be kellene szereznem. Egy napszemüveg meg egy sapka sem ártana. Na meg még most is dolgozom. Éppen most van az ebédszünetem, valamint jön még a specifikáció, így nem is tudok dolgozni.

2008. július 4.

Ez+az

Kicsit nagyon régen jegyeztem ide be valamiféle bejegyzést, de nagyon nem volt időm rá, hogy megetegyem ezt. Először is nem tudom, hogy miről is írjak. De azt histzem megvan...

Mivel javában elkezdődött a nyár ezért sokat pihenek, valamint pihenek. Azután másodsorban ott van a dolog, hogy megyek nyaralni is, aztán harmadsorban ott van a munka is. Amikor pedig nem ezeket csinálom, akkor nagy valószínűséggel az új portál hegesztem vagy éppen játszom ezerrel egy multis játékkal vagy valami beteg egyjátékos gammával!

Természetesen ezek felett helyezkedik el Mindenem, Nomim!

2008. július 3.

8 Starcraft egység a Spórában

Múltkor adtam róla hírt, hogy megcsinálták a Half-Life karaktereit a Spórában, most pedig már a Starcraft egységekről adok hírt!

read more | digg story