2008. december 29.

Aki író akar lenni...

Egyszer volt egy fiatal férfi, aki fiatal korában a világ egyik legnagyobb írója szeretett volna lenni. Amikor megkérték, hogy mondja el, mit ért "nagy" alatt, azt válaszolta:
- olyan dolgokat akarok írni, amit az egész világ olvasni fog,
- olyat, amire az emberek valódi érzelmekkel reagálnak,
- olyat, amelytől sikítani, sírni, a fájdalomtól és dühtől ordítani fognak!
Most a Microsoftnál dolgozik, hibaüzeneteket ír.

2008. december 17.

Fable 2

Tegnap megérkezett a Fable 2-m, de sajnos azonnal nem vethettem bele a történetbe magamat, mert még tanulnom kellet egy kis operáciüs rendszereket. Szerencsére azonban este sikerült. Hatalmas az a játék. Sokkal jobban kidolgozott környezet, kidolgozott emberek. De a legnagyobb ötlet, hogy van egy kutyám. Ott lohol mögöttem. Játszhatok vele, odadobhatom a labdát neki és visszahozza. A környzeten ámulok meg bámulok! Jó játék!
Na de ideje lesz tanulni...

2008. december 16.

Női munka

Amint látjátok régen jártam errefele... általában inkább twitterren tolom mostanában, mert sokkal gyorsabb. Rgési designt is visszatettem, mert még mindig jobban tetszik az, mint az új volt.

Na mi történt velem. Szokásson felvett valaki msnre, gondoltam, hogy portál miatt így betettem abba a csoportba. Most hogy nézegettem láttam, hogy ott van egy Hajni. Megnéztem képét hátha ismerős. De csak egy fél arcot és egy nagy dekoltázst láttam. Goondoltam rákérdezek, hogy mégis hogyan került ide...

[09:04] Panyi: hello
[09:04] Hajni (K): szia:)
[09:04] Hajni (K): örülök, hogy írtál!
[09:04] Hajni (K): kíváncsi vagy rám?
[09:04] Panyi: igen
[09:04] Panyi: nem tudom hogyan mikor kerültél fel a listámra
[09:04] Hajni (K): itt megtalálsz: www.noimunka.com/hajni (K):)

Na ekkor már nem stimmelt ez a noimunka.com se... valahogyan egyből az utsarki munkások jutottak eszembe. Kis google keresés és máris rájöttem, hogy ez bizony az... bár mondjuk utána csak a sexchat.com vagy hu domainre ment át... Szóval érdekes... Már ott is spammolnak!

2008. december 14.

Lips sing Take On Me