2009. január 10.

BKV Urban Legends

Régebben is voltak ilyen sofőrök ( talán még ma is vannak?) akik szabályos idegenvezetést tartottak. Ismerőseim mesélték pl. h az egyik BKV járaton a sofőr a közgáz előtt bemondta, h uraim a Fővám téri szabadidőközpont következik, az intézmény látogatói készülődjenek a leszállásra az igazi egyetemisták várjanak még egy kicsit.

Avagy Rákóczi tér előtt: Kurvák tere, nős férfiak balra nőtlenek jobbra nézzenek.

Volt még pár vicces sofőr, volt, aki fogott egy fehér botot felvett hozzá egy napszemüveget és szépen bebotorkált a vezetőfülkébe és elindult.

Egy másik meg elvegyült az utasok között és mikor már hangosan morogtak, h mikor megyünk már felkiáltott, h hát elvezetem én ezt a buszt. Fogta magát beült a sofőrfülkébe és indított az utasok meg pánikszerűen nyomták a leszállásjelzőket.

A másik legenda,, h felvitt egy kormányt a buszsofőr és mikor egy lejtős úton mentek hátrahajította majd ijedten kiabált ,h jajj a kormány, kiszakadt a kormány.

BKV-sek megírhatják ,h ezek közül melyik valós és melyik legenda, de ahogy a régi mondás tartja, ha nem igazak akkor is jól ki vannak találva.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése