2005. november 27.

Panyi, mert megérdemlitek

Nem tudom most milyen kedvem van, de ne néézétek a helyesírási hibáimat, mert abból nem lesz semmi, ugyanis nem fogom átnézni, de attól még a fordításokban megtezsem ezt meg a híreimben, de most nem, szócval....
Megvagyok élek virulok, nagyon jó minden. Láttam Harry Potter 4, de szerintem ezt múlthéten leírtam már, na mindegy, akkor a vadgalambot is megnéztem, kicsit koppinttt egy animációsfilm, de teljesen lényegtelen elszórakoztattam magm.
Mikor is? pénteken elmentem punkah-val és megnéztem a csodálatos Tim Burtun Halott Menyasszony animációs horrodarkfilmet és megmondom nekem tetszett. A hallottak élvezik a világot, azaz a sajátjukat míg az élők komorok és konzervatívak, de rulz a film, mindekinek kötelező.
Átmentem a digiten sza most örülök, el kellene kezdenem a progházimat, de majd holnaptól asszem, de még nem tudom, de l kell kezdeni mert be kell adni. Analra tanulni kell, hiszen azért vagyunk, hogy tanuljunk és szórakozzunk.
Ez a blog nincsen megtervezve szasz ami eszembe jut azt modnom mert miért is ne, szóval össze lesztek kavarodva ezerrel Tegnap láttam egy scifi filmet a viasat 3-on és nagyon guszta vol, valami fekete emberek volt a címe. Ma megnéztem narancsvidék sorozat legújab részét, és nagyon ász az egész. Képzeljétek el, hogy a barátnők a fogadott anyád, azaz mostohád apja megcsalta a felségét, és abból származó gyerekkel jérsz:P nagyon vicces de nekem tetszik, hiszen ez rulz, na mindegy!


http://index.hu/homar/media/x360standoff.wmv

AKko megyek is tovább, beszélgettem ma a Viki, a kicsivel és mondom mondjon már valami pletyit a suliban mi van vele, erre közli, hogy a Linda egy kilencedikessel jár. Mondom ezen meglepődni nem lehet már, de azért hozzátettem, hogy akkor mondja meg neki, hogy akkor ennyi erővel velem is járhatna... Na mindegy ez vagyok én, Panyi, ki más lenne ilyen, hiszen én egy kész egyéniség meg mittomén mi vagyok, na de mindegy még nem tudom meddig fogok ezzel szórakozni, de holnap vagyis ma kellene egy sms-t küldenem, hoyg végre valahára odaadjam akisorsolt CoD játékokat az egyébneknek, sőt egy nagy borítokétoi is kell vennem, mert miért ne, hiszen akkor király lesz. meg odadaom neki, de aborítékot meg a harmadiknalk kell hogy azt feladjam, jaj istenem nem tudok beszélni.
Jaj míg el nem felejtem:
http://www.magyaritasok.hu/3dd.mp3
http://www.magyaritasok.hu/3dd2.mp3
http://www.magyaritasok.hu/fahrenheit.mp3
Köteéező ezeket meghallgatni, mert miért nem, mert most ez a két kedvensem.
Az új System album meg enyhln szólva kicsit olyan jón lett, cask nincsen olyan szám rajta aminek a szövegét még meg is tanulnám, nem tudom nincsen olyan benne, tetszenek meg dallamosak de jók. ATTACK...ATTACK...ATTACK...

Akkor nem is tudom mivel folytassam. Jaj megvan mondjuk akkor beszéljünk erről az iwiw rendszerről, hogy végülis ki kit ismer, mert az milyen jó hogy oilyen sok embert ismerünk, ez tök jó dolog, meg minde, és akkor tényleg jó lesz amikor már mindannyian egy nagynagy cégnél leszünk és az égvilágon semmire nem lesz időnk, de jegyezzétek meg nekem multinacionális vállalatom lesz. HEHEHEHEH
Jaj már fél órája írom ezt a blogot szóval abbahagyom, mert a végén nem lesz itt semmi....

Panyi, mert megérdemlitek

4 hozzászólás:

Sony500 írta...

Jól vagy? :D

Panyi írta...

Köszi megvagyok....

Sony500 írta...

Kapsz tőlem karácsonyra egy karton nyugtatót és idegrendszerstimulálót! :DDDDD

Panyi írta...

OKés, de jkösziek kihagyom, nyugodt vagyok ÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNN!

Megjegyzés küldése