2006. május 12.

Mindenes

Javában zajlik az Electronic Entertainment Expo (E3) Los Angelesben, már csak én hiányzok onna, de ehelyett itt vagyok és élem egyetemi életemet. Ja ha valaki nem tudná mi ez az expo, annak csak annyit mondok, hogy jó nagy cégek akiknek valami közük van a videójátékok kiadásához azok szépen bemutatják mit fognak az elkövetkezendő években kiadni és hogy milyen királyok is ők és vegyétek meg a termékeiket és akkor jól fogsz szórakozni.

Egy hete írtam ide utoljára, de asszem most kicsit hosszabban fogok értekezni mindenről, mert most olyan kedvemben vagyok, hogy írjak. Na meg azért is mert ti itt vagytok és ha nem futunk össze a hülye egyetem miatt...bár nem is az tehet róla, hiszen mindig arra van időd amire időt szakítasz... lehet rosszul osztom be... tehát akkor most hülyeségeket beszélek és lényeges tartalom a végén lesz. Na meg Józsinak legyen mit kommentelnie, mert még halálra unná magát a szünetekben.
A héten nekem volt minden: házit írtam, fizika pótzéhára tanultam, valamint tegnap este a mai menedzsmentre, ami elég jó lett, de azért lehetett volna jobb is, de ugyanez van a progházimmal is, amit lehet ki kellene javítani és nem ezt a blogot írni ide, de majd még meglátom, de teljesen nincsen kedvem hozzá, aaaaa, na majd még elgondolom...

Következő heteim sem lesz sokkal jobb, te talán lehet valaki azzá teszi... Lesz itt minden, progZH, BSZ meg minden sok, amire tanulni kellene. Akkor ott van az expo amire még előkészülni is kellene: kiadókat felhívni, szórólapot intézni, névjegykártyát, na meg a pólókat, de nagyon jónak ígérkezik...nagy buli lesz egy csomó emberrel összefutok akikkel eddig nem...NAGYON VÁROM...

Nyaram nagyon sűrű lesz, de nagyon kafa, vagyis csak akkor ha legalább minden vizsgás tárgyam sikerül majd, de okos vagyok ügyes, na meg szép is így sikerülnie kell, és akkor már nyáron sem izgulok.

Eddig nyári program, ami biztos:
- Aszófő haverokkal, Jánoséknál
- PaintBall Pécsett
- RaveAir esküvője
- Nővéremékkel Prága
Tervezett programok:
- EFOTT (asszem így írják)
- Sziget Fesztivál 2006
- Lipcsei GameConvention
- Zsomborral Balaton:P


JANKÁNAK MEG ÜZENEM HOGY SOK SIKERT A HÉTFŐI FIZIKA ÉRETTSÉGIHEZ! SZURKOLJATOK NEKI TI IS!

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése