2006. augusztus 19.

Juli + filmezés

Csütörtökön volt a Juli búcsúztatója, hiszen itt hagyja Budapestet és elmegy a nagyvilágba... hülye mondat hogy el a nagyvilágba hiszen mi is ott vagyunk és nehogy már az határozza meg hogy a nagyvilág az csak MO-n kívül van, na mindegy... szóval elköltözik Londonba ott fog tanulni meg oldgozni... jó lesz neki vagy annyira azért mégsem az... na majd meglátja és mi is együtt vele, hiszen nem szabad eldobni...létezik a net, mint csodás találmány.

Másnap jöhet egy kis filmezés Jánosnál, mert szülei leugrottak Balaton, vagyis az egész család és akkor ott volt az egész ház, amit ki is használtunk és jee filemket néztünk... nehéz volt eldönteni mivel kezdjük folytassuk, de megoldottuk hiszen demokráciában élünk, amit nem mindig látunk...ettünk mellette, Tescóban voltunk, ahol láttunk csomó jó DVD filmet egy ezresért, amit érdemes lett volna megvenni...Hajnalban hazaindultunk Gergővel, Mártival, mert az éjszakai buszunk éppen ott áltt meg azaz csak nekem a többieknek át kellett szállniuk. 5re hazaértem el is aludtam azonnal , erre kedves nagymamám délben felébreszt, hogy ebéd van... mondom neeeeee.....

Most itt ülök és várom a holnapi napot, hogy végre 20. legyen és barátnőm megjöjjön a táborból, mibe hétfőn ment el... de már csak pár óra és itthon van (van egy számlálóm:). További kellemes szörfölést kívánok neked kedves olvasóm, megyek játszok valamit, mert most ért véget a StarGate Atlantis.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése