2008. szeptember 26.

Mindig emlékezz mi van a táskádban...

Ezt a címet azért adtam a bejegyzésnek, mert mindig történnek érdekes dolgok velem. Most például elfelejtettem, hogy ott lapult a táskámban a XIII század játék, amikor bementem az arénában a nem hülye és nem fukar elektronikai üzletbe megnézni, hogy mennyibe fájna nekem egy VX nano. Sajnos mivel ott nagyon sok volt, ezért hanyagoltam a boltot és indultam leadni a nyereményt a jogos tulajdonosának.
Kijáratnál azonban megállít biztonsági őr, hogy mutassam be a táskámat. Mondom, rendben, hiszen ez a dolga, nézze csak át. Akkor mikor kinyitottam jutott eszembe a XIII. század. Azonnal nem vágta le, hogy mi van benne, de azért megkérdezte, hogy mi az a DVD, mondom játék és kaptam kiadó. Hülye egy duma volt, én sem hittem volna el. Szerencsémre azonban nem kezelt azonnal tolvajnak, így utánanézett a rendszerbe, hogy mennyi darabnak kell lennie benn még. Szerencsémre más nem lopta el, így elnézést kért a kellemetlenségekért és szólt, hogy legközelebb mutassam be, mielőtt bejövök.

Tanúság: Mindig emlékezz mi van a táskádban...

2008. szeptember 17.

Mostanság

Mostanság ezerrel a Portál új motorját haxolom és azt kell mondanom, hogy jó lesz, bár lehetne jobb is, de sokkal jobb és egyszerűbb lesz a fejlesztés rá, mint ami most van. Jelenleg pedig kijelenthetem, hogy alfában van a dolog, szóval már csak egy kis fícsört kell beletnni, plusz lefordítani angolra, hogy jó legyen internásönelnek.

Mellesleg még mindig spórázom és hát, asszem az első lényemről tolok majd fel egy videót YouTube-ra és akkor megnézhetitek az első lényemet.

Tegnap majdnem voltam táncolni, de végül nem lett belőle semmi, mert eltolták egy héttel. Na majd köv kedden.

2008. szeptember 16.

Életjelek

Azt hiszem bizonyára sok olvasóm észrevette, hogy életjeleket azt nagyon régen adtam magamról. De amint látjátok itt vagyok és élek.
Sokat dolgoztam, pihentem és most már tanulok is és ráadásul évezem is, szóval nagyon jó. Lesznek majd beszámolók, valszeg a World Press Photóról, meg a szépművészetis fáraó kiállításról, na meg esetleg lesz majd másról is.
Mellesleg, ha nincsen dolgom, akkor a Spórával játszom, ami alkalmi játék de nagyon, valamint jó lett a magyarítása, de nagyon.
Szevasztok.