2009. január 26.

Hardika - Spore

2009. január 24.

LEGO Battlestar Galactica

Fűemberke


Fűemberke
Originally uploaded by Panyi

Nevelem kedves kis fűemberkémet:) Most éppen sütteti a hasát... illetve fejét:)

2009. január 23.

Kaplan University Professor Spot

Hidden után szabadon.
Ilyen egyetemre én is mennék. Hihetetlen. Megjött a kedvem a tanuláshoz!!!!

2009. január 21.

Tánc az állomáson


Ilyen reklámkampányt miért nem csinálnak itthon. Csak ahogyan néztem már jobb kedvem lett.

2009. január 14.

Animátor vs animáció



2009. január 10.

BKV Urban Legends

Régebben is voltak ilyen sofőrök ( talán még ma is vannak?) akik szabályos idegenvezetést tartottak. Ismerőseim mesélték pl. h az egyik BKV járaton a sofőr a közgáz előtt bemondta, h uraim a Fővám téri szabadidőközpont következik, az intézmény látogatói készülődjenek a leszállásra az igazi egyetemisták várjanak még egy kicsit.

Avagy Rákóczi tér előtt: Kurvák tere, nős férfiak balra nőtlenek jobbra nézzenek.

Volt még pár vicces sofőr, volt, aki fogott egy fehér botot felvett hozzá egy napszemüveget és szépen bebotorkált a vezetőfülkébe és elindult.

Egy másik meg elvegyült az utasok között és mikor már hangosan morogtak, h mikor megyünk már felkiáltott, h hát elvezetem én ezt a buszt. Fogta magát beült a sofőrfülkébe és indított az utasok meg pánikszerűen nyomták a leszállásjelzőket.

A másik legenda,, h felvitt egy kormányt a buszsofőr és mikor egy lejtős úton mentek hátrahajította majd ijedten kiabált ,h jajj a kormány, kiszakadt a kormány.

BKV-sek megírhatják ,h ezek közül melyik valós és melyik legenda, de ahogy a régi mondás tartja, ha nem igazak akkor is jól ki vannak találva.

A füles kihalása

Ezt most kaptam:)

Sziasztok!
Szeretnék beindítani egy mozgalmat. Észrevettem, hogy manapság már nem divat fejhallgatóval zenét hallgatni az utcán, a buszon, a vonaton, stb. A mai plázacicák és menőcsávók egyszerűen csak kihangosítják telefonjukat, hadd hallgassa a szar zenéjét még vagy 30 ember. Ez néha olyan hangerővel történik, hogy beszélgetni sem lehet mellette. Szerintem nem érdemes a szavak erejében bízni, és megpróbálni meggyőzni Őket, hogy ez nem illik. Vélhetően akinek szorult annyi értelem a fejébe, hogy ezt megértse, az eleve nem is csinál ilyet. Nomeg ha a szüleiknek nem sikerült normális embert faragni belőlük, akkor ...
Az én nagy ötletem a következő:
Egy váratlan pillanatban odanyúlunk, kikapjuk kezükből a telefont és egy kecses mozdulattal kihajítjuk a tömegközlekedési jármű ablakán. Utcán csak egyszerűen eldobjuk messzire, vagy beleejtjük egy szökőkútba, csatornába, stb. Nevezzük ezt Repülő Zenefon mozgalomnak! Akár készülhetne egy logó is, amit magunkon hordhatnánk, és a kis sutyerákok így előre tudhatnák, hogy ha nem viselkednek, akkor repülni fog a telefonjuk.
Vajon ez észhez téríti majd ezeket a buta embereket?

2009. január 9.

Guiness reklám

Nem szeretem a sört, de ez a reklám tetszik! Szerintem, ha egy ilyet itthon lenyomnának, simán ORTT büntetés!

2009. január 7.

Mérnök vicc

Adnak egy-egy piros gumilabdát egy matematikusnak, egy fizikusnak és egy mérnöknek. Megkérik őket, hogy adják meg a labda térfogatát.
A matematikus gondosan megméri a labda átmérőjét és ebből kiszámolja a térfogatot.
A fizikus megtölt vízzel egy mérőedényt, ebbe rakja bele a labdát és a kiszorított víz mennyiségéből megkapja a térfogatot.
A mérnök megnézi a labda sorozatszámát és a kis-piros-gumilabda-katalógusból kikeresi a térfogatát.

2009. január 6.

The Big Bang Theory: Movie Trailer

Hatalmas előzetese a sorozatnak!

A világ egynapos légiforgalma

Android

Amikor a Google bejelentette a mobil operációs rendszerét az Androidot már akkor tudtam, hogy nekem arra fejleszteni kell, mert remek lehetőség, hogy végre normális operációs rendszert kaphatunk mobilunkra. Így döntöttem el, ha már egyetemen vagyok, akkor itt lenne az ideje, hogy ki is használjam ezt, így szakirányon az önálló laboromat és nagy valószínűséggel a szakdolgozatomat is eme témába fogom írni, mert egyszerűen hihetetlen érdekel.
A minap is letöltöttem az SDKt és csak az emulátorral elszórakoztattam magamat:)

2009. január 5.

Mi = Mesterséges Intelligemncia

Ma lesz a MI vizsga, amely érdekesen délután kettőkor lesz és csak egy órás lesz... jó hamar be fogom fejezni, vagyis éppen időben háromkor, mert kicsit nehéz hamarabb befejezni. Na szóval lesz azt kész és teljesíteni kell és meg is lesz! Teljesítem. Alul meg olvassátok erre a mottómat!

AI - Everybody (everything) needs to learn!

2009. január 4.

Hugh Laurie karikatúra


Hugh Laurie
Originally uploaded by Panyi

Ezt az egyik oldalon találtam, majd szépen megosztottam mindenkivel a flickr és a blogom segítségével!

Zsolesz képeket csinál:)


kite 3
Originally uploaded by zsoltipi

Remek az a sárkány, valamint a kutyát sétáltató emberke:)

2009. január 3.

Az év sportos beszólása:)

Gundel Takács Gábor a pekingi olimpián: „Most maradjunk egy kicsit csendben, hátha elkapunk néhány szót Öcsi bácsitól...”
Öcsi bácsi (szövetségi kapitány): „Ha nem ütsz, megbaszhatjuk mindenki kurva anyját...”
Gundel Takács Gábor: „Remélem kedves nézőink nem hallották ezeket a szavakat...”