2005. augusztus 13.

Gólyatábor és BME

Nagyon izgalmas volt felfelé az utazásom Pestre a jó öreg volánbusszal, ugyanis mikor már nem volt kedvem tovább olvasni Tom Clancy fergeteges 800 oldalas regényét, úgy döntöttem nézem, miként vezet a buszsofőr. Hááááááááát elég érdekesen, ugyanis neki a féktávolság az bizony nulla volt.. na jó volt az 5 méter, de volt olyan, hogy majd levitte a motorost meg a kiskocsit, meg a népligetben egy gyalogos is majdnem a kárát látta a buszban.

Mikor sikeresen és életben megérkeztem haza, akkor fogadott a sok levél. Kaptam a számlát a T-Online-tól, hogy fizessek be 20ezer pénzt, mivel az előző havit elfelejtették nekem kézbesíteni, na mondom fasza, akkor majd fizetek, de közben a mamám befizette azt amelyiket mi kértünk, hogy küldjék ki, így most kérhetek egy augusztusit külön.... nem is mondom tovább. Megkaptam a VIK kar újságját, és el kell mondanom nagyon jó (nem olyan mint az a szar VPG újság), sok hasznos infó van benne mindenről.

Gólyatábor... na oda megyek én holnap a jó öreg haverommal Szamurannal, akivel együtt tengettük mindennapjainkat a gimnáziumban, és akinek sikerült 139 pontot összegyűjtenie felvételire, nade jól csinálta! Szóval holnap gólyatábor , indulás a déliből a 10:35-össel Tatára. A déli pályaudvaron (ahol ugye volt az áramkimaradás) 10:15kor találkozok Szamurannal, meg Lakival és haverjaival, akik villanyra mennek. Na de kis is az a Laki, hát úgy történt, hogy vagy egy hete voltunk Aszófőn Oblodra mamájának nyaralójában és hát ott a Cuncimókus összejött Lakival, aki Oblodra Budaörsi haverja, de még ott volt Cuncimókus régi barátja is, Sün, akivel aztán miután szakítottak összejött egy másik csajjal, akivel szakítottak és az a másik csaj írt egy blogot, ahol nagyon leszúrta őt, azaz kiterített mindent. (amint megszerzem a címet leírom ide!). Szóval holnap megyek, majd leszek csütörtökön.

Jaj így a végére megemlítem, hogy Főszerkesztő társam Andy is megjelenik itten Pesten 19-én és vele együtt nézzük meg a 20.-i tűzijátékot és még sokakkal másokkal is akik csatlakoznak, ha van kedved jelentkezz és máris velünk nézed....

Na de most már mennem kell szerepjátékozni chaten, mert olyat is lehet, csak kicsit rosszabb, mint élőben....

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése