2005. augusztus 18.

Sziget 2005 és a volt suli

Mivel a Sziget Fesztivál 2005 rendezvényt kihagytam a gólyatábort miatt, valamint nem volt olyan nap, amire igazán kimentem volna. Azonban voltak lelkes volt osztáytálytársaim, barátaim, akik semmi pénzért sem hagyták volna ki.
Mindenki által ismert vizespólóversenyen bizony részt vett egyik volt osztálytársam és egy sulimba járó érdekes személy, akinek vannak érdekes pillanatai:
Volt osztálytárs és az érdekes személy (ilyen sorrendben)
Az érdekes személy

6 hozzászólás:

Névtelen írta...

Édes egyetlen Panyim!

Értékelem,h így szemmel tartod a szigetes pályafutásom,de szerintem,így is túl sokan látnák ezeket a képeket, erre te ide biggyeszted a kis blogodra,és boldog-boldogtalannak mutogatod... Hát szabad ilyet? Hmmmm????
Most pöttyet morci vagyok rád...

U.I.: az érdekes személyt is kikérem magamnak,mert az illetővel sztem még egy szót sem sikerült vátanod,pedig 5 évet egy suliba jártatok (nekem meg nagyon jó barátnőm!!!)!!!

Üdv Én

Panyi írta...

Én erre csak azt írtam, hogy érdekes személy, én nem mondtam, hogy ismerem, de ezt szerintem nem kellett volna csinálni, bár ha illumináltállapotban volt, akkor még esetleg megértem de szerintem nem.
Ja és mellesleg sajtószabadság van, és azok a fényképészek is azért voltak ott, hogy mindezt megörökítsék és boldog-boldogtalannak megmutathassák!

Névtelen írta...

Megjegyzem, azok a fényképek eleve egy többek által látogatott oldalról voltak belinkelve. (És nem itt jelentek meg.)

Panyi írta...

Én is ezt mondtam....

Névtelen írta...

partyphoto.hu-t és a mellesleg-et tessék bombázni a reklamációval...

Névtelen írta...

zsir cickok....

Megjegyzés küldése