2005. november 27.

Panyi, mert megérdemlitek

Nem tudom most milyen kedvem van, de ne néézétek a helyesírási hibáimat, mert abból nem lesz semmi, ugyanis nem fogom átnézni, de attól még a fordításokban megtezsem ezt meg a híreimben, de most nem, szócval....
Megvagyok élek virulok, nagyon jó minden. Láttam Harry Potter 4, de szerintem ezt múlthéten leírtam már, na mindegy, akkor a vadgalambot is megnéztem, kicsit koppinttt egy animációsfilm, de teljesen lényegtelen elszórakoztattam magm.
Mikor is? pénteken elmentem punkah-val és megnéztem a csodálatos Tim Burtun Halott Menyasszony animációs horrodarkfilmet és megmondom nekem tetszett. A hallottak élvezik a világot, azaz a sajátjukat míg az élők komorok és konzervatívak, de rulz a film, mindekinek kötelező.
Átmentem a digiten sza most örülök, el kellene kezdenem a progházimat, de majd holnaptól asszem, de még nem tudom, de l kell kezdeni mert be kell adni. Analra tanulni kell, hiszen azért vagyunk, hogy tanuljunk és szórakozzunk.
Ez a blog nincsen megtervezve szasz ami eszembe jut azt modnom mert miért is ne, szóval össze lesztek kavarodva ezerrel Tegnap láttam egy scifi filmet a viasat 3-on és nagyon guszta vol, valami fekete emberek volt a címe. Ma megnéztem narancsvidék sorozat legújab részét, és nagyon ász az egész. Képzeljétek el, hogy a barátnők a fogadott anyád, azaz mostohád apja megcsalta a felségét, és abból származó gyerekkel jérsz:P nagyon vicces de nekem tetszik, hiszen ez rulz, na mindegy!


http://index.hu/homar/media/x360standoff.wmv

AKko megyek is tovább, beszélgettem ma a Viki, a kicsivel és mondom mondjon már valami pletyit a suliban mi van vele, erre közli, hogy a Linda egy kilencedikessel jár. Mondom ezen meglepődni nem lehet már, de azért hozzátettem, hogy akkor mondja meg neki, hogy akkor ennyi erővel velem is járhatna... Na mindegy ez vagyok én, Panyi, ki más lenne ilyen, hiszen én egy kész egyéniség meg mittomén mi vagyok, na de mindegy még nem tudom meddig fogok ezzel szórakozni, de holnap vagyis ma kellene egy sms-t küldenem, hoyg végre valahára odaadjam akisorsolt CoD játékokat az egyébneknek, sőt egy nagy borítokétoi is kell vennem, mert miért ne, hiszen akkor király lesz. meg odadaom neki, de aborítékot meg a harmadiknalk kell hogy azt feladjam, jaj istenem nem tudok beszélni.
Jaj míg el nem felejtem:
http://www.magyaritasok.hu/3dd.mp3
http://www.magyaritasok.hu/3dd2.mp3
http://www.magyaritasok.hu/fahrenheit.mp3
Köteéező ezeket meghallgatni, mert miért nem, mert most ez a két kedvensem.
Az új System album meg enyhln szólva kicsit olyan jón lett, cask nincsen olyan szám rajta aminek a szövegét még meg is tanulnám, nem tudom nincsen olyan benne, tetszenek meg dallamosak de jók. ATTACK...ATTACK...ATTACK...

Akkor nem is tudom mivel folytassam. Jaj megvan mondjuk akkor beszéljünk erről az iwiw rendszerről, hogy végülis ki kit ismer, mert az milyen jó hogy oilyen sok embert ismerünk, ez tök jó dolog, meg minde, és akkor tényleg jó lesz amikor már mindannyian egy nagynagy cégnél leszünk és az égvilágon semmire nem lesz időnk, de jegyezzétek meg nekem multinacionális vállalatom lesz. HEHEHEHEH
Jaj már fél órája írom ezt a blogot szóval abbahagyom, mert a végén nem lesz itt semmi....

Panyi, mert megérdemlitek

2005. november 20.

Na vagyok ám

Vagyok élek meg minden, csak éppen soha nem volt kevdem leríni, hogy miért is kellene nekem írni, szasz történt velem osksok minden, csak sokat kellett volna írnom. Digákat írtam átmentem meg nem is, de van ez ígym beszéltek sok csajjal, találkoztam általános iskolás volt osztálytársammal, szóval van itt minden, de valkamit valamiáért, na mindegy, szasz nem fogom sok csekjkolni a helyesírást mert nagyon nagyon lust vagyok. Voltam én mindenhol, jelenleg is a világmeghódításon törekszem, de majd mident megtudtok, lusta vagyok reggel ezerrel, de nem utodk mvele mit kezdeni, ez van, egyszer csak felekel és bemegyek a suliba, tengek lengek beszélek haverokkkal barátokkal meg minden. nem tudom mennyire lesz szófosásom, de ne oksáig, mert álmos is vagyok, meg fáradt, de vizsont nagyon jó az új Harry Potter film, nagyon sötét az egész, nagyon jó, szasz érdemes lesz megnézni, megyek moziba is mert ott is jó, meg fizetni is kellene érte, TV-t nem nézek, mert szar és mindig szar dolgok vannak benne, ehelyett itt ülök gép előtt, jétszom, tanulo, beszélgetek, csevegek, oldalt bvönbgészek, fordítok, világot hódítok, a szokásos. Szasz mentem aludni, viszont ezt a videótz nézzétek meg:
Megnézem

2005. november 4.

Szünet vagy nem szünet

elvileg nekünk csodálatos szünetként adták el ezt a négy napot, ami nem is az, hiszen csak november elseje volt munkaszüneti nap, a hétfőt meg dolgozzuk le holnap, szombaton, na ilyet. Mindegy.

Volt egy csodálatos Portál találkozó, ahol elvileg összegyűltek a tagok, csak sajnos éppen ekkor lett mindenkinek dolga vagy valami, ami miatt nem jöttek össze a dolgok, de nem lényeg, hiszen itt volt Andy, RaveAir és Tusk is, és nagyon jól éreztük magunkat, bár kezdetben nem igazán tudtam mit is csinálunk majd, de megoldottuk. Aztán találkoztunk Andy niger ismerősével is, aki bevezette minket afrika rejtelmesen szép és közben nagyon ádáz életébe. Tehát miért is hagyta ott ezt az egészet.
Majd aztán találkoztam Dáviddal és Lilivel, s sikeresen rávettek menjek el gólyabálra, hiszen abból is csak egy van, mondom okés, s megyek is! Holnap lesz!

Írtam egy szar BSZ ZH-t is közben de reménykedem e kettesbe, de nincsen nagy esélyem...