2006. augusztus 19.

Juli + filmezés

Csütörtökön volt a Juli búcsúztatója, hiszen itt hagyja Budapestet és elmegy a nagyvilágba... hülye mondat hogy el a nagyvilágba hiszen mi is ott vagyunk és nehogy már az határozza meg hogy a nagyvilág az csak MO-n kívül van, na mindegy... szóval elköltözik Londonba ott fog tanulni meg oldgozni... jó lesz neki vagy annyira azért mégsem az... na majd meglátja és mi is együtt vele, hiszen nem szabad eldobni...létezik a net, mint csodás találmány.

Másnap jöhet egy kis filmezés Jánosnál, mert szülei leugrottak Balaton, vagyis az egész család és akkor ott volt az egész ház, amit ki is használtunk és jee filemket néztünk... nehéz volt eldönteni mivel kezdjük folytassuk, de megoldottuk hiszen demokráciában élünk, amit nem mindig látunk...ettünk mellette, Tescóban voltunk, ahol láttunk csomó jó DVD filmet egy ezresért, amit érdemes lett volna megvenni...Hajnalban hazaindultunk Gergővel, Mártival, mert az éjszakai buszunk éppen ott áltt meg azaz csak nekem a többieknek át kellett szállniuk. 5re hazaértem el is aludtam azonnal , erre kedves nagymamám délben felébreszt, hogy ebéd van... mondom neeeeee.....

Most itt ülök és várom a holnapi napot, hogy végre 20. legyen és barátnőm megjöjjön a táborból, mibe hétfőn ment el... de már csak pár óra és itthon van (van egy számlálóm:). További kellemes szörfölést kívánok neked kedves olvasóm, megyek játszok valamit, mert most ért véget a StarGate Atlantis.

2006. augusztus 16.

Windows Live Writer

Na akkor most itt meg kell említenem, hogy ez a hülye windows most csinált egy jó dolgot. Windowson belül tudok blogokra írni, azaz van egy hüle program, ami segít nekem megírni a blogot és feltölteni, sőt van benne spellcheck is. Azért mondom ezt, mert jelenleg csak angol van benne, de akkor sokkal jobban tudom majd így megírni és könnyebb is lesz, sőt ki tudom választani, hogy úgy lássam, ahogyan meg fog jelenni a blogon, hát ez valami hihetetlen.
Jelenleg még csak a nagyobb blog oldalakra van szóval ne számítson senki ilyen sok magyarra, de a kedves kis bloggeremre van ilyen. Aki pedig meg akarja csekkolni arra itt egy link: Letöltés >>
Sőt utólagosan szerkeszteni is lehet, mert elmenti nekem a drága és tudja melyiket kell frissíteni. Na végre egy jó ötlet. És nem kell a hülye bloggerben keresnem lassan a postokat:)