2008. február 11.

Plakátpályázatot hirdet a Fidesz

"Így kormányoztok ti..." címmel plakátpályázatot indít a Fidesz a kormányzati bénázásokról. A témaválaszték bõséges, ahogy a megnyerhetõ díjak listája is.

Most itt a lehetõség, hogy Te is véleményt mondj a Gyurcsány-kormány "diadalmenetérõl". Elõ a kamerákkal, és töltsétek csõre a Photoshopot: olyan vicces plakátokat, képeket, rajzokat, montázsokat, karikatúrákat várunk, amelyek görbe tükröt tartanak a kormány elé, bemutatva a magyar mindennapok abszurditását.

Első díj: laptop (Asus X51RL)
Második díj: tükörreflexes fényképezőgép (Nikon D40 kit)
Harmadik díj: iPod nano (4GB Silver)

Beküldési határidõ: 2008. február 23.

A három díjazottat a fidesz.hu szerkesztõségébõl alakuló zsûri választja ki. A beküldött képek elsõ válogatása már február 16-tól megjelenik a honlapon, melyekre szavazni is lehet, a legtöbb szavazatot kapott alkotás közönségdíjban részesül. A közönségszavazás 2008. március 2-án 24 órakor zárul.

A közönségdíj: MP4 lejátszó

A beküldés módja: A pályázatokat a plakat2008@fidesz.hu e-mail címre kérjük elküldeni. A díjazásban részesülõket azon a címen értesítjük, melyrõl beküldték alkotásukat (az e-mail címeket nem jelenítjük meg nyilvánosan). Név vagy lakcím megadása nem szükséges, de legalább egy nicknevet mindenképp tüntessetek fel.

Kritériumok:
JPG vagy GIF formátum, legfeljebb 1024 pixel szélesség vagy magasság, maximum 5 MB-os méret.

A pályázatra saját készítésû képeket kérünk, nem az Interneten közkézen keringõ alkotások beküldését.

A díjak átadására 2008. március 4-én kerül sor.


Fizetett politikai hirdetés
Ezt a levelet azért kaptad, mert a myvip.com tagja vagy.


Kommentem erre csak az, hogy WEB2 na meg meglovagolják a rosszabbul élünk, mint négy éve plakátosbaromság fotosoppos hülyeséget, ami nagyon jó volt, csak most így kicsit egyoldalúak lesznek ezek. Egész jópofa ajándékok vannak. Bár mondjuk ha csinálnék egy olyan plakátot, ahol egymást szidják, kormányváltó és puskaporos hangulatot ábrázol, emellett odatesszük GYFK últrabéna kommunikációs hadjáratát, elég érdekes képet fogunk kapni, csak éppen én nem nyernék semmit, mert nem vagyok elfogult egyik irányba.

2 hozzászólás:

Alwares írta...

Hát az ajándékokért csinálok eggyet, hátha, kormányzás? A politikáról pedig no comment, mind két oldal jó gyökér, egyik hazudik mint a vízfolyás a másik meg egy balfax ahogy van, ettől még húzok jobbra, de nem a fidesz miatt....

RaveAir írta...

Ha ügyes lennék, akkor én is készítenék valami rajzot. Csak sajna hiába a kreativitás, ha mellette ügyetlenül rajzolok, még elekronikus segédprogramok segítségével is.

Megjegyzés küldése