2008. február 2.

Vége van....

Tegnap véget ért a vizsgaidőszaki megpróbáltatásaim és most már élvezem azt az egy hetet, amit nekem fognak majd szénni regisztrációs hét címén. Sok-sok dolgot el szeretnék ott majd intézni, szóval nem fogok majd unatkozni. De nagyon vártam már azt. Összefoglalót is fogok majd írni erről a félévről, de azt majd csak akkor, ha lesz eredményem a tegnapi vizsgámról.
Ma viszont megyek Nomimmal bálba, ami nagyon jó lesz, remélem.
Tegnap még fednickkel elemeztük meg zsolesszal elmentünk korizni a műjégre, ami a vizsga miatt nem lett olyan hosszú, viszont így is nagyon jó volt.
De most meg kell írnom egy UT3 cikket...

Frissítés: Megtudtam, hogy nem lett meg sajnos a Hálók vizsgám, de még nem tudom pontosan mennyivel, így még lehet tudok egy két pontot reklamálni. Sajnálom, mert innen már nagyon nehéznek kellett volna elrontani a vizsgát, de nekem sajnos sikerült. Ez annak tudható be, hogy már tököm ki volt a tanulsából. Háromszor mentem el arra hülye szoftechre és egyszer sem sikerült, pedig nem nehéz és emiatt már nem is érdekelt semmi, csak hogy már legyen vége. Sajnálom pedig meglehetett volna ez a Hálók...:((

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése