2008. április 7.

Sikeres hétvége

Azt kell mondanom sikeres egy hétvégém volt. Csütörtökön indultam a nagy bevásárlásra, hogy Nomimnak megvegyem az ajándékát, amit aznap nem sikerült megvenni, viszont kitaláltam, hogy mit vegyek így megnyugodtam. Ezt másnap meg is vettem és már csak a sütihez kellet előkészülnöm, amit pénteken este meg is sütöttem. Finom lett:D
Szombat reggel volt most a mérkőzésünk, ahol egy hülye szögletgól miatt 1-0ra vezetett az ellenfél kinn nagytétényen, szóval jó messze volt. Majd jöttem én egy beadásra és szépen betérdeltem a kapuba a labdát. 1-1. A második félidőben lejöttem, mert volt még csatár a kispadon. Mikor mentem be, hogy valamit magamra vegyek, hogy ne fázzak meg, akkor lőttünk egy gólt. Mikor kijöttem, akkor majdnem lőttünk megint egy gólt, erre nem, hanem abból mi kaptunk egyet. 2-2. Majd nagy szerencsénkre lőttünk még egyet, így 3-2re mentünk, amikor kapott az ellen egy 11est. Haver mellettem mondja, hogy tuti, hogy fölé lövi, s tényleg fölé lőtte. Majd még Glovinak volt egy nagy helyzete, de 5 méterről fölé bombázta:D Nyertünk. Már másodjára a héten (szerdán is nyertünk).
Szombati napom pedig folytatódott Nomim születésnapján, ami jól sikerült és rengeteget pihentünk. Vasárnap sajnos haza kellett jönnöm, mert neki is tanulni kellett, meg nekem is, így tanultam, amit folytatok ma is, azaz most. Valamint ma nem mentem suliba, mert nem tudtam. Azaz ha nagyon szerettem volna, akkor meg tudom csinálni, de annyira azért nem kellett menni.


http://zona.hu

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése