2008. április 12.

Web2.0 + egyebek

Nem tudom hol is kezdjem. Van minden itt. Tanulok legfőképpen most, de tényleg nagyon el kell hinni. Zh minden hátán, ha végre nem lenne zh akkor meg mi lesz, naná, hogy házit kell csinálni. Most is éppen azon vagyok, egy PHP házi, szerencsére menni fog, de aztán a grafika.

Mindemelett éppen web2-es funkciókat próbálgatom.
Facebook: Olyan mint az Iwiw, csak éppen sokkal, de sokkal, de sokkal több lehetőség van benne, valamint éppen most születni újjá, mert nyelveket támogatni kell és magyarul is lesz majd a közeljövőben. Ebben a pillanatban jelenleg teljesen le van fordítva és már csak szavazgatni kell, hogy melyek is a legjobbak és eldöntsék, hogy melyek a legjobbak.
Flickr: Képeket lehet feltölteni kommentelni, címkézni, meg minden sok egyéb hasznos dolog. Havi 100megát tölthetsz fel, és minden hónapban nullázódik. Ugyan nekem jobban tetszik a google képmegosztója, de valószínűleg azért, mert szeretem a képeimet albumokban látni, mert összeszedettebbnek néz ki, bár itt is lehet ilyet létrehozni, de nem ez az alapmegjelenítés.
Twitter: Ez egy olyan web2-es szolgáltatás, amiről nem tudok mit mondani, mert egyszerűen lehetetlen megmondani, hogy mire is való. Körülbelül arra, mint amire az MSN állapotüzenet, hogy haveroknak közöld, hogy te most tanulsz, eszel, játszol, buliba mész, elegef van a világból és jól belekiáltasz. Na ilyeneket lehet csinálni itt, ilyeneket küldeni. De ez még mind semmi. Ezeket a frissítéseket megkaphatod GTalkon, de akár küldhetsz ezen keresztül ide üzenet, de ami még jobb, hogy SMSben is megkaphatod ezeket a frissítéseket. PL haver megy mozi, buli és máris csatlakozhatsz hozzá. De felfogható egy kis Miniblognak is.

Legközelebb egy IM (azonnali üzenetküldők) ajánlóval jövök, hogy mégis melyik mire jó. Egyesével kifejtem majd nektek, de most megyek tanulni.

Majdnem elfelejtettem mondani, hogy nyertünk ma a meccsen, így zsinórban ötödjére nyertünk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése