2006. március 6.

Hétfői roham

Sikerült ma felkelnem 8:15kor, pedig kellhettem volna 15 perccel később is, csak drága nagyimnak rosszul jár kinn a konyhában az órája, mert szar volt benne az elem, így hamarabb szólt, mondom jeee. Éppen a Csárli Angyalait és a heti hetest pihentem ki, szépen lassan.

Suliban első prog volt, egész kellemes volt, miközben punkahnak segítettem egy kicsit analban, ugyanis abból meg jövő héten írni fogok. (Asszem majd kiteszem ide a terhelési táblám:P). Utána kellemes BSZre mentem volna, de úgy döntöttem Bálinttal, hogy inkább hazamegyünk megoldjuk a tárgyból a másnapi gyakra a házit, mert az kell nekünk, hogy jók legyünk és többet segít. Ellőtte még ugyan visszavittem Automexnek a Brothers in Arms-ot és a Settlers 5-t és megkaptam az Age of Empires 3-t. Egyenlőre még csak a tesztpéldányt, de hamarosan remélhetőleg sorsolunk is belőle egy párat. Utána visszamentem Bálinthoz, majd megoldottuk nagy nehézségek árán a feladatokat, házikat, de nem mondom 100%-kos, de legalább nem hiszem megbukom, vagyis nem lehet a kisZH-n megbukni, cask kevesebb pluszpontot kapok nagyZHra, szóval alakulok. Utána TrackManiaztam egy kicsit, kaptam is egyik körben 60 pontot, jee nagyon örültem, Ekkor még azt terveztem hazamegyek és WoWolok majd egy jót, de nem ez történt.

17kor volt még egy Fizika gyak, ami egész jó lett volna, ha a tanár nem utálja és nem allergiás arra, hogy az emberek vagyis mi tanulók beszélgetünk az órán. Jól tartja csak ez az egy negatívuma. És ugye én nem bírom ki az órát, hogy meg ne szólaljak...

Este aztán mindenki csak aki tudott rám szólt. Magyar, Szlovák, Portugál, Cseh:P Nagyon király érzés volt, akkor ezt azt javítanom kellett itt, hírt írni ide oda, valamint egy CoD2 nyereményjátékot beizzítani, amiben valami bibi volt az egyik blokkban, pedig csak egy képet tettem be és az egész IE szétcsúszott, pedig nem us tudom miért. Mindegy....

MINDENKINEK ÜZENEM, HOGY AZ INTERNET EXPLORER 6 EGY NAGY SZAR ÉS MINDENKI AZONNAL VÁLTSON VALAMI MÁSRA, DE AZONNAL, MERT ANNYIRA SZAR HOGY NEM KÖVETI A SZABVÁNYOKAT, HOGY AZ HIHETŐ, TEHÁT CSINÁLJ EGY OLDALT FOXRA, AKKOR LEGALÁBB A TÖBBI BÖNGÉSZŐRE CSAK EGYET KETTŐT KELL MÓDOSÍTANI, MINEK HATÁSÁRA OKÉS LESZ MINDENRE CSAK IE-RE NEM. MAJD UTÁNA FOGLALKOZZ A MOCSKOS IE-VEL!!!!!
IE6 A WEBDESIGNEREK RÉMÁLMA!!!!!!!!


0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése