2006. október 9.

Hétfőcske + a többi

A lényeg maradt csak le az összes mai postomból, azaz hogy mi is volt. velem.

A szombati napon voltam Nomimmal, Vikivel, Mónival, Gergővel, Andrissal fenn a Gellért-hegyen egy kis pikniken, ami nem sikerült annak, mert nagyon hideg lett és igaz hogy nyáron még akkortájt odasütött volna a nap, de ekkor már nem... így októberben. Szóval elbeszélgettünk, iszogattunk, meg ilyesmiket, olyasmiket csináltunk. Majd mivel hideg volt már elnéztünk a böribe a fővámra, ahol kajoltunk egyet, majd Gergővel bevásároltunk az esti házavatóra. Két liter tonik a ginhez, meg egy 456 forintos széraz fehérbor. Lányokat leadtuk. Egyiket a hévnél, másikat Móriczon:) Mivel kicsit előbb értünk a 8as találkozóra, és hideg volt, ezért sétáltunk egy kicsit, és akkor hívott fel minket Dávid, hogy menjünk valami gót partira, amit akkor eldöntöttük, hogy kihagyjuk. Majd vissza a meki elé a móriczra, ahol végül megjöttek a Dóri, Móni és Fruzsi, majd kiderült, még hogy nem csak mi vagyunk ott aki megy a házavatóra, mert hát, miért csak mi lennén ott... de a többieket nem ismertük. De most már ismerjük...bár nem hiszem, hogy felismerném őket újra. Miközben csak úgy várakoztunk még egyes érkezőkre, azt láttam, hogy egy csak hány, ami nem lett volna meglepőbb, de az növelte ezt az érzést, amikor ránéztünk, hogy volt vagy 14 éves és vörös abszintot ittak, aztán a hányást folytatta az aluljáróba lefelé, amit szerencsére senki nem használ ott, de akkor is az a hangja, ami lett, mikor leért a gravitávió miatt, na meg az impulzus, ami a tömegpontot sok tömegpontra vitt szét. Magyarul jó nagyot csattant. Majd jött a parti... Hmmm, nem tudom soha nem szerettem partiüösszefoglalókat írni. Zene változatosan jü volt, csak miatta lehet egy kicsit nem hallottuk egymást, azaz tényleg nem, de az mindegy.. volt azaz nem mindegy. Lényeg, ültünk beszélgettünk, majd megindult a parti és az ülsét máéshol folytatva majd kőbbb állva táncolva meg sok mindent csináltunk, szóval faja volt meg minde. Na ez aztán értelmes volt... Mondtam, hogy nem tudok partiösszefoglalót írni.... Röviden tömören leírtam, amikor hazaértem onnan.

Vasárnap dolgoznom kellett volna, de nem tudtam a tegnap welcome drink pálinka után, meg a szar bor után, amit vettem, mert csak tonikkal lehetett normálisan meginni. Viszont a gintonik az még mindig jóóóóó. Megimsertem egy új ízt a martiniben, aminek az illata ismerős volt, csak az íze nem. Megjegyeztem. Szóval egész nap csak ittam és doptam amintákat. Pedig most a kaja is jó volt ebédre, de nem tudtam sokat enni. Na majd máskor. A munka délután is elmaradt, viszont elkezdetm nézni a Heroes-t és a 7th Heaven új évadait, mert a többiben, Prison Break és House a BaseBall rájátszás miatt szünet van...erre nem mondok semmit. Este egy kis Hazafi, Heti Hetes nézés tévében, hogy azt is bekapcsoljam néha.

Ma reggel egy kis kelés, asszem úgy 10kor, hogy beérjek délre egy fizikára, ami elég uncsi volt, de azért tanultam újat. De akkor is a köv BSZ2 volt a legjobb. Az a tárgy kész. Tök érdekes meg minden, de azért nehéz. Majd jött egy üzleti jog, ahol a csajból nem lehett semmit hallani, meg annyira nem volt érdekes, vagyis az lett volna lehet, de nem tudom... Na mindegy. Köv ergonómián meg elaludtam azt hagytuk a fenéve, azt hazamentünk haverokkal.

Ebben a postban sem vállalom a helyesírási hibákért felelősséget, meg minden, egyszerűen most nem érdekelt, aki érti az elolvassa, aki nem az megkérdezi.

Kicsit rövidebben akartam fogalmazni, de úgy látszik nem ment...

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése