2007. április 1.

EB 2012

Mindenki jegyezze meg az április 18. dátumot, mert akkor derül ki, hogy rendezünk-e EB-t vagy nem! Remélem igen! Gyárfás meg ezt is megérdemelné!
Gyárfás Tamás interjú itt>>

4 hozzászólás:

Névtelen írta...

Hát ha figyelembe veszik a közbiztonságot (pl márc. 15., meg előzőek) akkor örülhetünk, ha 20 év múlva rendezhetünk, nemhogy most:D Amúgy nekem nem hiányzik, hogy még jobban megtelljen a város :D Habár sok pénzt hoznak, de akkoris.

Alwares írta...

Hát szerintem az a legnagyobb gáz hogy nem nagyon van hol megrendezni? Én nem tudok olyan stadion ami alakalmas lenne rá hogy egy komolyabb meccset le lehessen játszani... Jah és a közbiztosnágról annyit hogy baromság amit irtál. Bár abban van valami hogy a rendörség nincsen teljesen a toppon... De nézzük pl Franciaországot ahol a négerek több száz/ezer autót gyújtanak fel és mégse mondják azt hogy ide nem menjetek mert ez egy nembiztosnágos "kurvaország".... Én azért is nemhiszem hogy itt lesz EB mert meg kell nézni a magyar foci minőségét...

Panyi írta...

Kezdjük ott hogy a mosatani focisták 6 év múlva nem lesznek itt, valamint a rendőrök sem, és fel lehe húzni addig stadionokat!

Alwares írta...

Remélem ez így is lesz!

Megjegyzés küldése