2007. április 30.

Nagymarosi hétvége

Még egy fantasztikus hétvégét töltöttünk el az én Nomimmal Nagymaroson. Kihasználtuk, hogy hosszú hétvége van (nem tudom, ki találta ki ezt a szót, hiszen hosszú hétvége... hétvége az szombat-vasárnap...). Tehát, hogy ennyi sok szabadidőnk volt és nem kellett suliba menni elmentünk egy kicsit pihenni. Bár úgy terveztük tanulni is fogunk egy kicsit, de az nem jött össze valahogyan. Ezért is tartott csak vasárnapig a hétvége. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

Úgy volt, hogy csak mi ketten megyünk le, de mint kiderült bátyja úgy két órával hamarabb szólt, hogy ő megy le a barátnőjével. Nomi azonban addig győzködte, mind anyukáját, mind bátyját, míg végül lemehettünk mi is. Akkora az a ház, hogy nem is zavartuk egymást. Elős nap, azaz pénteken, mivel 8-ra értünk Marosra ezért ugyan sok mindent nem csináltunk, csak bevásároltunk egy kis ennivalót, majd felgyalogoltunk a hegyre. Na ez egy kemény meló volt, hiszen amilyen egy kocka vagyok nem nagyon bírtam a felfelé menetelt, bár ha sokszor megyünk majd így, akkor belejövök. Este még ettünk egy kicsit, majd bepunnyadtunk az ágyba hiszen engem kifárasztott az algel zh, Nomit meg más egyéb egyetemi teendők. Laptopon elkezdtük nézni a Házi Háború második évadát és azt kell mondanom van olyan jó, mint mondjuk a Jóbarátok. Majd miután kezdtünk fáradni, akkor jöhetett az alvás...

Másnap reggel úgy 10 óra körül ha sikerült felkelnünk és reggeliznünk valami finomat majd levegőztünk egy kicsit, közben Carcassone-t játszottunk, hogy közben kitaláljuk, hogy mit is együnk, ami végül egy kis sajtos virsli volt sültkrumplival és egy kis kecsáppal. A krumplisütés kicsit lassan indult, mert nem működött a fritőz és vagy egy óráig azért próbáltuk benne melegíteni az olajat, mahd végül maradtunk a gázon való sütésen. Így olyan kettőkor sikerült is megennünk amit főztünk. Viszont nagyon finom volt! Ebéd után egy kicsit emésztettünk, vagyis inkább tanulás közben emésztettünk. Nomi pénzügytant tanult én meg fizikát akartam, de mivel a könyvem hozzá vagy 1300 oldal így azt kihagytam, hogy azt én elcipelem oda, így inkább vittem egy kis valszám könyvet. Végül a tanulásból nem lett semmi, mert én Nomi angol könyvét nézegettem és ő is velem, majd azonban elolvastam a valszámból egy pár oldalt, de végül bealudtam és Nomi is követett engem. Majd egy órácska alvás után úgy gondoltuk, hogy fel kellene ébredni és elmentünk dzsakudzizni (még mindig nem tudom hogyan írják) na ott ugyan sikerült felébrednünk, azonban a meleg sem olyan egészséges, a medencébe kellett volna belemenni, de az meg 19 fokos volt és annyira azért nem akartunk felébredni:) Pancsi után pedig szépen nekikészültünk a vacsorához, azaz lementünk szalonnát venni az esti szalonnasütéshez. Közben ettünk egy fantasztikusan finom fagylaltot, és meglátogattuk a dunapartot. Sokan melegedtek, napoztak ott, na meg valaki térdig érő vízben horgásztak. A séta jót tett így megint üdének és frissnek éreztük magunkat. Miután felcammogtunk, előkészítettünk mindent a vacsihoz, majd lementünk a szalonnasütő helyhez és sütöttünk finom szalonnát kolbásszal és egy kis hagymával. Az este további részét beszélgetéssel, kis Házi Háború nézéssel ütöttük el, majd elaludtunk.

Az este olyan rosszul aludtunk, hogy minden egyes pillanatban felébredtünk, forgolódtunk és minden bajunk volt, ami kihatott az egész vasárnapunkra, amit annyira végig-, de végig-punnyadtunk, hogy nem is pazarlok rá semmit. Két zombi voltunk. Jobb nem is emlékezni rá, pedig ennek ellenére nagyon remek volt a hétvége. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Miért lett vége????

Nagymaros - április 27-29

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése