2008. március 5.

Kullancsoltás

Ma, vagyis már tavaly úgy döntöttem, hogy kellene egy kullancs elleni oltás, mert hát sokat vagyok Nomimmal természet közelben és hát akkor nem ártana magamat valamiféle védetté tenni. Úgy gondoltam, ma eljött az idő, hogy meglátogassam az egészségügyi szolgáltatásomért felelős személyt és kérjek tőle egy receptet az oltásra és oltson be vele.
Na most meg is látogattam, szépen elmegyek, majd várok, hogy elődugja orrocskáját az asszisztens, mert csak elmondom neki, hogy kellene recept azt már itt sem vagyok, vagyis miután kiváltom itt vagyok. Szépen oda is adja, majd első patika. Nincsen vakcina. Második. Nincsen. Harmadik. Nincsen. Negyedik. Nincsen. Közben már mondogatták, hogy országos hiány van és valamikor csak hó végén lesz. Na akkor visszablattyog orvos, helyette asszisztens, hogy nincsen anyag, majd csak hó végén lesz. Nagyot nézett. Fizettem, majd hazajöttem.

1 hozzászólás:

Smartphone írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

Megjegyzés küldése