2008. március 30.

Rohanás, tanulás, házi, házi.

Húsvét óta kb semmilyen megállásom nem volt. Továbbra is tanultam a pénteki szabtech zhmra, továbbra is grafika házi megírását kellett volna besuvvasztani valahova, de végül iskerült minden. Szabtechre folyamatosan tanultam. Mellette iskolába jártam és készültem. Csütörtökön elmentem és megírtam a beugrót szoftlab5ből majd hazamentem és befejeztem a grafika házit, amit aztán feltöltöttem a megfelelő oldalra. Másnap tanultam egy csomót szabtechre, amit meg is írtam, és kicsit nagyon azt hittem, hogy nehéz volt és elrontom és éppenhogy lesz esélyem a kettesre. De mit sem törődve utána belevágtam a JDBC házi megírásába, amelyben egy kis appletet kellett gyártanom ami kapcsolódik egy adatbázisszerverhez és ott mindenfélét csinál. Ezt megcsináltam péntek este szombat délelőtt, szombat délután és vasárnap reggel és jó lett, azt kell mondanom jó lett.
Szombaton volt még egy foci, ami elmaradt, mert az ellen rossz pályára ment a bíróval együtt -> rossz adatok voltak fenn a szövetség oldalán. De ettől eltekintve jót játszottunk magunkkal.
Az előbb pedig a grafika házimat javítottam ki úgy, hogy tanár oldalán is, gépén is lefusson és ne adjon hibát, mert elvileg adott, de nálam nem. Ezen is jól felhúztam magam.
Viszont reggel megnéztem hátha fennvan szabtech eredményem, mert nem reménykedtem benne, mert tudom hogy lassúak az emberek. Meg azt álmodtam az este, hogy 5 pontom lett a 30ból, az meg nem igazán van meg. De mikro felmentem az oldalra ott figyelt, hogy 21 pontom lett, ami azért bőven megvan és kiszámolva éppen 70%, ami négyes:D Szóval örülök.
Valamint tegnap megnéztem a Jericho befejező részét, ami már tényleg az és AAAAAAAAAAAAAA basszus hihetetlen AAAAA király volt, egyszerűen csak ennyit lehet róla mondani. Mi mindent sűrítettek ebbe a 7 részbe. Ha az első évad is ilyen lett volna, akkor többen nézték volna. Bár nekem visszagondolva még az is tetszik!
Na megyek játszani, mert már elegem van a tanulásból, házikból, meg mindenből.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése