2008. március 3.

Összefoglalósdi

Kellene valami szépen összeszedett mondatokat ejtenem ebben a bejegyzésben, de szerintem nem fog összejönni. Amikor sok minden jár az agyamban akkor soha nem tudok értelmes mondatokat kibökni.

Továbbra is tanulok, de hol többet, hol kevesebbet. Attól függ, hogy mikor milyen hét van. Jelenlegi héten nem kell semmit csinálnom. Múlt héten volt egy kis szoftech gyakom, ami sikeresen meg is lett, abszolváltam megvan, kicsit vannak még a delegátok között hiányosságaim, de majd pótlom. Akkor volt még szabtech gyakom is, meg előadás. Kezdem érteni, anniyra nem vészes, de azért meg kell majd dolgoznom vele. Grafika továbbra is egy olyan tárgy, amit az életben nem fogok órán megérteni, egyszerűen mindig elolaszom vagy mást csinálnák. A másik ijen tárgy az operációs rendszerek. Semmi. Még érdekes lenne a téma, ha érdekesen mondanák, de nekem valahogyan nem tetszik. Olyan tömör semmilyen, semmi érdekes nincsen benne. Volt első szoftlab5, melyben Oracle-t kellett tudni, amit tudtam is alapok, kb elmondták, hogyan megy a program, azt annyi. Kiosztották feladat és lehetett dolgozni. 72 óra volt az ultimátum:D Megcsináltam:D

Hétvégén természetesen voltam az én egyetlen kis Nomimmal. Valamint vele elmentünk megnézni Gergőt, hogyan is néz kis így már 18 + a tapasztalatok és azt kell mondanom, hogy köszöni szépen jól van, bár kezd egy kicsit hasonlítani a Királyra, bár még csak a haja.

Szórakozásképpen szoktam még dolgozni, jelenleg webfejlesztés, valamint játszani, jelenleg Audiosurf, Eve Online és Max Payne 2, pluszt tesztfázisban van a SWAT 4.

2 hozzászólás:

Névtelen írta...

bakker, az ijent sürgősen javítsd ki, mert undorító...:)
"Amikor sok minden jár az agyamban akkor soha nem tudok értelmes mondatokat kibökni.
".....hát nekem nem így tűnik, mármint mikor idle vagy, akkor sem jön ki több jó :DDDDDDDDDDDDDDDD
bisou.)

Caleb írta...

Denemishasonlítokrá! :F

Megjegyzés küldése