2007. december 10.

Karácsonyi bevásárlás

A karácsonyi bevásárlás letudva... azaz csak nekem. Szóval akinek van ötlete mondjuk, hogy mit vegyek nővéremnek, anyámnak és természetesen az én kis pindurkámnak, Nomimnak az ne tartsa meg magának, hanem kommentelje ide be nekem!

Na de akkor nézzük mit is vettem.

Először is nagyimat megajándékoztam egy vezetéknélküli hálozati telefonnal, hogy végre minhova tudja cipelni telefont és mindig meghallja és hamarabb vegye fel, mert szegényke már nem annyira pattog, mint mondjuk én. Na meg az én megterhelésemre olyat vettünk, amihez két telefon dukál, nehogy már felemeljem a seggemet egy hülye telefon miatt, amikor spammelik telefont. Ebből is tudni fogom, ha valaki nem szerepel telefonkönyvben, akkor bizonyt azt fel nem veszem. Kooocka vagyok. És ez azt is bizonyítja, hogy online rendeltem meg a cuccot témobil websopban kártyás fizetéssel. Ahol azt írták, hogy dombornyomott kell, de nem kellett...

Gondolkoztam, hogy mire lenne szükségem nekem karácsonyra, de rájöttem, hogy sok minden nem kell. Vagyis egy kis gondolkozás után eszembe jutott, hogy kellene nekem egy nagyobb pendrive, mert kevés az a fél gigás... így veszek majd magamnak egy kingston 4GB-os pendrivot.

A másik dologpedig egy DVD-lejátszó volt. Mert bár ugyan gépemet össze tudom kötni a tévével, de azért én is lusta vagyok bekapcsolni gépet, így csak tévét kell. Meg mikor itt van picim, akkor nem kell kockulni még előtte egy kicsit, mielőtt még elindítanám a filmet... mindig akkor szólnak rám valami fontos miatt... tudom nem kellene rá válaszolni, de idegesít... Ja és ezt is neten vettem meg... Tiszta kocka vagyooooook (by Fednick)

A végére hagytam a képeket....


Panasonic telefon


Kingston pendrive


Philips DVD lejátszó

1 hozzászólás:

Sony500 írta...

Hehh, nekem is ilyen típusú pendriveom van! Jó kis cucc, tudom ajánlani!

Megjegyzés küldése