2007. december 5.

Minden

Nagyon régen jeleztem már magamról és hát ennek meg van az oka. Egyszerűen nagyon de nagyon nem volt időm írni ide nektek. De azért röviden tömören összefoglalom, hogy mi van. Tanulok ezerrel és úgy néz ki, hogy nagyon jó félévem lesz, csak éppen az hülye Grafika ne lett volna. Mellette most megint elkezdtem fejleszteni a portálomat. Valamint most hogy közeledek a vizsgaidőszak fele, egyre többet játszom, ami most éppen a HL1 széria. Az első rész végigvittem, most a Blue Shift kieget tolom. Utána jön a többi HL és egyszer csak a végére érek. Mellette mulitmóka az most a Team Fortress 2. Egyjátékosban még Tim Schafer hatalmas mókájú Psychonauts játékát tolom, amit mindenkinek ajánlom. Mellette meg tesztelési fáziban van Witcher, de miven nem annyira prögős és sokat tölt, ezért megvárom míg kijön a javítás, ami kicsit orvosolni fogja!
Most éppen várok egy eredményre, ami már megjöhetne, hogy be kell mennem suliba, vagy nem, de szerintem majd akkor derül ki, amikor bementem. Na megyek letolok egy South Parkot!

Mellesleg végére megjegyzem, hogy vége House és Heroes legújabb évadjának, szóval majd belőlük is lesz egy kis összefoglalü majd... természetesen ha lesz időm. Hírt is kellene írnom, de arra sem volt időm. Na majd csütörtökön zh után!

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése