2007. július 2.

11. T-Mobile Kapcsolat Koncert

Ugyan már meg kellett volna tennem, hogy a 11. T-Mobile Kapcsolat Koncertről írok valami kis szösszenetet, csak szerencsére nem volt rá időm.
Tehát már, amikor megtudtam, hogy Bryan Adams lép fel teljesen elhomályosult minden és nem érdekelt még az sem, hogy Rúzsa Magdi is előtte lépett fel, mert Bryan Adamset látni kell, ha törik ha szakad. Mondjuk ez akkor nem volt rám igaz, amikor itthon lépett fel az arénában, mert ugye akkor ki kellett volna pengetni egy 10est a jegyre, míg ez most ingyenes volt és hát akkor nem lett volna ki eljöjjön, mert Nomim annyira azért nem fanatikus.
A napot Nomimnál kezdtük és folytattuk és végül úgy gondoltuk, hogy Magdira nem vagyunk kíváncsiak és elég csak Bryanre menni és jól is tettük, mert így nem kellett még azt is végig állni. Bár ha rutinosabbak lettük volna, akkor vittünk volna széket, mint azt egyesek megtették.
Azonban így is sikerült még Magdi végét elkapni és várhattunk egy kicsit. Előtte még felszedtük Berkenyét a deákon, hogy ő sem maradjon ki a jóból, és vele együtt törtünk magunknak utat. Azért nem mentünk előre nagyon a tömegbe, de azért láttunk mindent rendesen.
Azt egyszer csak felpendül egy ismert nóta és mindenki elkezdett őrjöngeni és nem tudtam, hogy most mi van, mert nekem is ismerős volt, de nem láttam sehol sem Bryant a színpadon. Azt hamarosan kiderült, hogy kialakítottak egy kisebbet elől bent a tömegben, természetesen azért el volt zárva, nehogy nagyon megkedveljék a fanatikusok. Az elején lassabb számokat játszott és nem lehetett annyira zúzni, de mikor felcsendül a Summer of 69 száma, akkor azonnal mindenki tombolni kezdett, mert ezt még az is ismeri, aki azt sem tudja, hogy ki Bryan Adams. Utána pedig nem állt le a pörgés, csak a végére, de akkor már mindenki jól szórakozott. Az egyik számnál még meg is kért valakit a tömegből, hogy énekeljen el vele egy számot. Sikerült kifogni egy veszprémi lányt, aki ráadásul irodalom tanár lesz egyszer, és természetesen Bryan nem tudta kiejteni Veszprém nevét. Még szerencse, hogy nem Zalaegerszegről vagy Hódmezővásárhelyről jött. A lány nem volt egy Bryan Adams, de majdnem ugyanolyan hangjuk volt:D Bár azért hamiskás volt a csaj. Azután a végét pedig a kisebbik színpadon fejezte be, ahova táncos lányokat is felhívott, hogy ropják ott neki, meg mindenki másnak.
Bryan Adams az Bryan Adams. Már 27 éve a pályán és 47 éves és nagyon jól nyomja. Nincsen olyan szerintem, aki azért ne ismerne tőle valamit. A koncert pedig fantasztikus volt!

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése