2007. július 4.

Párizs - 0. nap - Előkészületek

Bár már régóta készülünk az utazásra, azonban mégis csak a mai nap mondható annak, hogy elkezdtünk előkészülni. A nagy bepakolások, a nagy "jaj mit hagyunk itthon" érzés, jaj már csak pár óra és indulunk, jaj mi lesz holnap, mit cisnálunk ekkor. Szóval minden faja, olyan utazás előtti érzésem van.
Reggel kelünk azt kimegyünk Ferihegy, mert ott kell lenni hamar, mert be kell csekkoltatnunk magunkat, azt megnézzük magunkat, hogy Mr. Navorszky hol is élt túl egy pár hónapot egy hasonló helyen, ez a tranzitváró. Visszaemlékezhetek, hogy mit is tanultam angolól a repterekről, mert csak ott tanultunk erről. Szóval már várom.
Nem tudom milyen gyakran fogok bejelentkezni, mert elvileg lesz net ahova megyünk, de azlrt nem akarok nagyon kockának látszani, de azért lehet be be nézek ide és írok valamit. Képeket majd a végén teszek fel, mert nem akarok naponta szórakozni vele.
Szóval most pihi. Este Doktor House tévében, azt alvás, ha egyáltalán eltudunk, de most nem lehet a melegre fogni, mert az bizony nincsen most és nem is lesz. Nem is baj, legalább nem fogunk megsülni Párizsban.
Legyetek jók.

4 hozzászólás:

Névtelen írta...

Jó szórakozást!

Névtelen írta...

Remélem hozol nekem egy vasdarabot az Eifel toronyból. Vagy egy képet a Louvre-ból:D

Névtelen írta...

Ja, az nem lenne rossz :D

Panyi írta...

majd elhozom mona lisa

Megjegyzés küldése