2007. július 26.

Die Hard 4.0

Akkor az elején egy rövid kis összefoglaló az előző részekből, de csak minimálisan.
Első részben John McClane megmenti a világot a gonosz terroristáktól 1988-ban egy nagy toronyházból, ahol Józsi szerint meztelenül engedte le az embereket a 50. emeletről.
A másodikban volt a reptér, télen, és amikor egy szál gyufával robbantott fel egy repülőt, amin rosszfiúk voltak.
A harmadik volt a "Simon mondja" rész. Simon volt a gonosz és mindenhova fake bombákat pakolt és Zeusz segített még Johnnak.

Ami pedig a legújabb negyediket illeti. Kellemes volt. Végre egy olyan film, amiben megmutatják, hogy mi kockák mennyire tudjuk hazavágni egy állam vagy ország rendszerét. Bár mondjuk voltak túlzások jó sok számmal, de ezért Die Hard. És még mindig nagyon drága az életünk. Akciójelenetekben volt gazdag ezerrel, minden ellen nekiment John és mindenkinek megmutatta, hogy ki a főnök! Kellemes akció egy perc megállás nélkül. Die Hard rajongóknak kötelező, mert a fíííííling megvolt. Bár nem volt másnaposság, nem volt cigi, de hát már öreg John is és le kellett szokni róla. Ja és aspirin sincsen!

2 hozzászólás:

RaveAir írta...

Az első részben, ha jól emlékszem, akkor a WTC valamelyik épületében ragadtak bent John-ék.
A másodikból túl sok mindenre nem emlékszem, csak arra, hogy valami reptéren voltak, és nagy hó volt. ;)
A harmadikban pedig az első részben szereplő terroristavezér testvére akar bosszút állni mellékesen főhősünkön.

A negyedik rész még nem láttam, de talán majd a moziünnepkor sort kerítek rá.

Panyi írta...

Hát nem NY-ban játszódott hanem LA-ben. Szóval majdnem. De lényegtelen hol játszódik. A történet a jó. Felőlem akár Budapesten is akciózhatott volna McClane. Na de az mekkkora lett volna:P

Megjegyzés küldése