2007. március 11.

Első igazi motoros vasárnap by D@n

Szeretettel köszöntök mindenkit. Ezentúl az én írásaimat is olvashatjátok Panyi blogján. Megpróbálok érdekes dolgokról írni :) és nem elrontani aranyos és egyetlen Panyink szép munkáját. (jah a helyesírással hadilábon állok, mindenkitől elnézést érte :D)

Ma hirtelen felindulásból elindultunk motoros pajtival, hogy megyünk egy szép kört a Mecsekbe. A kolléga most ért haza az 1hetes síelésből, szegénynek kicsit furcsa volt a 2kerék. Semmi izgalmas dolog nem történ kint az úton. Még rendőrök se voltak kint(vasárnap délután rendőrmentes Mecsek-kört tenni nagy szó) Annyit talán megemlíttek, hogy a pécsi közgyűlés korábbi elnöke parkolt le mellettünk amikor pihengettünk Orfűn. Érdekes volt a bácsi. Kicsit mintha más világból jött volna. Na de ő is motoros, elvileg ugye a motorosok összetartnak...

Hazaértem kicsit pihentem. Panyi leadta a film-rendelést, és közben egy régi ismerőssel is dumáltam. Kicsit furcsa volt a csajszi. Nyáron volt egy kellemetlen kalandom vele. Azt hittem kezdenek a dolgok szépen alakulni köztünk, amikor kiderült, hogy nem én vagyok az egyetlen versenyző, jobban mondva én csak a 2. helyre voltam jó... Én még mindezt nem tudtam amikor ellátogattam hozzá. Ez csak ott derült ki. Srác, aki megnyerte a versenyt, azóta mindig csúnyán néz rám. Aztán azóta nem sokat beszéltünk, nem is nagyon találkoztunk(fiatal vagyok még ahhoz, hogy meghaljak) Most pedig hirtelen fölajánlotta, hogy valamikor találkozhatnánk és jó lenne egy kicsit beszélgetni is... Háát ehhh. Majd meglátjuk mi lesz. Ismerve a körülményeket nyárnál előbb nem találkozunk. Addig meg bármi történhet :)

1 hozzászólás:

Panyi írta...

Welcome Home, Boss:P

Megjegyzés küldése