2007. március 7.

Tavasz

Bizonyára mindenki észrevette már, hogy mennyire meleg lett hirtelen így márciusra. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem ez a legjobb évszak. Nem azért, mert mindenki kivetkőzik magából és kinyílik, ezért is ugyan egy kicsit, de leginkább azért mert hát meleg van, de annyira nem elviselhetetlenül mint nyáron. Ja és hogy tavasz lett, le kell cserélnem a téli ruháimat is, és jöhetnek a vidám gatyák és ingek, pólók, valamint egy kényelmesebb cipő... hmm cipőt kell vennem.
Mai szép napon is elmentem evezni, és már kint tettük azt a vizen. Nagyon jó érzés volt ismét. Lehet majd tesi helyett is fogok evezni járni, mert nagyon jó dolog, és vannak jófejek ott is.
Mivel körbejártam a nagykereket és sehol semmi TV ügyben, csak mindenhol ugyanannyi minden és nem lehet normális áron 68 centiset kapni, így azt hiszem maradok a 68 centis Thomsonnál 99 990 HUF-ért, amely kedves hozzáértő ismerősöm szerint nem lesz rossz vétel. A lényeg nekem, hogy VGAn keresztül át tudom kötni a gépemet és TV-t tudok nézni normális felbontásban, valamint lesz egy TVm is. A mostani meg megy a nagymamám rossz TVje helyére. Na de még a részleteket holnap megbeszélem még anyámmal... igaz, hogy én veszem, de azért megbeszélem vele.

1 hozzászólás:

Alwares írta...

Látom ez a TV már HD! Az már nem rossz! Bár én csak xbox360 miatt vennék HD-TV-t nincsen még olyan gyors netem hogy a nagy HD filmeket le tudja szedni értelmes idő alatt....
Egyébként én régen próbálkoztam kajakozással és jó dolog az evezés is! Bár már jó pár azaz 7 éve leragadtam a vívásnál és asszem maradok is most már...

Megjegyzés küldése