2007. május 31.

Doktor House - A harnadik évad

Tegnap este sikeresen megnéztem House harmadik évad fináléját és azt kell mondanom egy résznek elmegy, dehogy egy évadzárónak, na azt már kétlem. Próbáltak betenni valami jó nagy durranást de annyira nem sikerült. House a tipikus volt ebben a részben. Wilson egyszerűen fantasztikusan játszotta. Cuddyt mindenki szereti. A csapattagok meg egyszerűen húzták az egész részt.

De ettől függetlenül azt kell mondanom, hogy nagyon-nagyon kirély volt ez az évad. Voltak olyan részek, hogy majd befostam a röhögéstől. Az elején House vs rendőr hihetetlen jó szál volt. House börtönben a sok gyógyszertől. Wilson és House kapcsolata. Néha nem tudom eldönteni, hogy Wilson miért kedveli egyáltalán House-t. Azt hiszem egyik részben volt az, hogy azt mondta azért, mert nem lenne más aki szóba állna vele. Mondjuk kedves dokinknak jó lenne már egy barátnő, dehát ki az aki kibírná mellette. Mondjuk lehet lennének olyan őrültek.
Ezek ellenére teljes mértékben ajánlom minden kedves blogolvasómnak, aki még esetleg egyáltalán nem nézett House-t, hogy ideje elkezdeni. Teljesen mindegyik melyik évaddal, de azért ajánlom, hogy az elején kezdje el, mert hát ahogy a mondás is tartja jobb elölről kezdeni, mint a végéről befejezni.

1 hozzászólás:

Névtelen írta...

Nekem tetszett a rész. De vajon mi lett a PET scan eredménye? :D

Megjegyzés küldése