2007. június 15.

The Class

A tegnapi nap kaptam meg ezt a fantasztikus kis komikus sorozatot D@n-tól, aki pedig Kaintól kapta meg, és máris sikerült megnézem teljesen. 19 rész. 20 perc egy rész.

Röviden vezetem be csak a tartalmat, hogy semmit se lőjek le aki esetleg egyszer megnézi. Szóval adott egy kedves romantikus férfi, aki 20 éve találkozott szerelmével és szeretne meglepetést szerezni neki. Mielőtt valaki azt gondolná valami vén trottyról van szó annak elmondom, hogy az az 20 év általános iskola harmadik osztályában volt. Így gondolta szervez egy osztálytalálkozót, hiszen mégis velük ismerte meg kedves szerelmét. Szóval így jön az Osztály név. Nagyon többet nem mondok el, mert már az első rész tartalma is nagyon spoileres lenne:D Adott a csapat és jönnek a szituk. Iskolai szerelmek. Iskolai témák meg minden.

A sorozat olyan, mintha a szereplők soha nem nőttek volna fel, csak elmennek dolgozni, de ugyanazok a pletyik vannak, vagy egymás kibeszélése. Szóval aranyosak a szituk, meg érdekes dolgokat is felvet, azaz vannak benne mély tartalmak is.

Sajnos a sorozat már nem élhet meg több évadot, mert nem annyira tetszett a csatorna alkotóinak a nézettség így többet nem lesz, de azért kellemes 19 részes szórakozás volt.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése