2007. június 15.

Kisváros

Kisváros. Sok idősebb olvasómnak még mond valamit ez a sorozat, de szerintem a legtöbbőteknek nem. Én bizony ezen a sorozaton nőttem fel, na meg még volt a Szomszédok is, de az olyan BK (Barátok közt) feelingje volt és azt is akkor többen nézték, mint a határőrökről szóló Kisvárost. Mert bizony ebben a sorozatban ők kaptak főszerepet. Volt egy kis rendőri jelenlét is, de az általában kimerült egy kis igazoltatásban meg egy kis éttermi evészetben Járai őrnagy (Hollósi Frigyes) jóvoltából. Most, hogy az MTV újra leadja, mert 50 évesnek mondja magát egész jó kis szórakozásnak tűnik nekem. Nem egy Heroes, nem egy PrisonBreak, nincsen 5.1, nincsen HD minőség. De azért a mienk.

Bár így visszagondolva nem emlékeztem, hogy ennyire szókimondó lett volna a sorozat. De most hogy megnéztem az első pár részt. Voltak itt pucér nők. Az egyikben meztelen csajokat fényképeztek drága ékszerekkel (de tényleg... najó punci az nem volt, de fanszörzetet lehetett látni). Természetesen az ékszereknek nyoma veszett. Akkor a másik részben nudista napozás volt. Szóval érdekes, s csak 12+ a sorozat. Érdekes, mert sztem mikor én néztem még nem voltam annyi. Igaz mondjuk Sch. Arnolddal nézett Kommandó c. film 18+ és 12 évesen halálra röhögtem magam azon a filmen haverokkal. Na de térjünk csak vissza erre a sorozatra, mert mégis csak ezt kezdtem el nézni. Szóval sikerült az első részt is megnézni és hát hogy is mondjam már akkor is voltak sorozatfogások, hogy nézzed meg a következő részt és anyázások, hogy miért éppen ekkor van vége ennek a "hülye" résznek.

Mit is mondhatnék erről a sorozatról. Ez volt akkor a kedvencem, amíg nem kezdte el adni a Vészhelyzetet az MTV, akkor lecsúszott a második helyre. Na most nosztalgiázni lenne kedvem. Egy kis Dallast kellene nézni. Bár azt anni nem néztem, mert idegesített, mert az aztán szappanopera volt, és mindenki Jocky miatt nézte.

8 hozzászólás:

Névtelen írta...

Én is elkezdtem újra nézni, jó hangulata van :)

Alwares írta...

ööö hát én inkább elkezdem nézegetni valamelyik 24-et. Most lett vége az 5. évadnak a Cool-on, nagyon király volt :)

Panyi írta...

Az ötödik évad a legjobb 24 évad! Viszont nosztalgiaként ez is jó! Szóval csak úgy szépen lazán megnézni! Már jönnek netre az új rilízek:D

Névtelen írta...

Én azon gondolkoztam, hogy az Angyalbőrben-t szedem le, az is király sorozat volt:D

RaveAir írta...

A Dallast azért nézte mindenki, mert nem volt más.
Ugye kéthetente csütörtökön ott volt a Szomszédok, aztán pénteken meg a Dallas.

Alwares: Már 5 évadot leadtak a 24-ből a cool-on? Én meg azt hittem, hogy valahol a 3. körül járnak...

Névtelen írta...

Helló mindenki! Engem az a szám érdekelne, amelyik a Kisváros c. film végén hangzik el. Ez a szövege: Szűk helyeken rohan a szél. Nincs üzenet, csak a remény. Égi harang hangja szól. Még valahol ég a láng.....
Az érdekelne, hogy ki a dal szerzője? Ki énekli? Mi a dal címe? És az hogy valakinek meg van e esetlegesen a teljes verzió?

Névtelen írta...

Hello! meg van az egész album el tudom küldeni ha kell vegyél fell msnre Msn:Lagoda@gyor.net vagy Godai@gyor.net
Lehet hogycsak egy hét mulva igzolok vissza de mindenkép vissza fogok mert ide oda el szoktam menni!Laci!

Névtelen írta...

Kiss-gidófalvy Band: Nincs üzenet
Előadó és cím

Megjegyzés küldése