2007. június 30.

The 4400

Mivel a sorozatok terén elkezdődött az uborkaszezon és nem tudtam mit nézni, így gondoltam belekezdek a 4400-ba, amit már sokan ajánlottak, hogy jó és nézhető. Az első három évadról fogok most írni, mert a negyedik most megy (arról majd ha véget ért).

Az első évad csupán hat részből állt, mert nem gondolták a készítő, hogy olyan sokan nézni fogják, és maguk is meglepődtek, amikor az első részt annyian nézték meg, mint ahányan a StarGate-et szokták nézni. Ez alapján várható volt, hogy csinálnak egy második és harmadik évadot is.

A történet úgy kezdődik, hogy 60 év során bizonyos idegenek (mint később kiderül, mi magunk a jövőből) elrabolnak 4400 embert, majd visszadobják őket 2004-be, hogy nekik kell megmenteni a jövőt a kies pusztulástól, ehhez pedig különleges képességeket kapnak.
Ez úgy olyan mintha hősök lennének ugyan, de azért mégsem, mert a képességeik nem annyira olyan, hogy "Mentsd meg a Világot" típusak, de azért érdekes dolgok jönnek ki. Kezdetben természetesen az állam be van fosva tőlük, mert mi van ha ellenük akarnak fordulni és oda lesz az egész állam. (Megjegyzem, hogy nem csak amcsi embereket raboltak el, hanem lelkes más külföldieket is, de azért jellemzőbb az amcsi rész és csak azokkal is foglalkoznak)

Nagyon többet nem szeretnék elárulni a sorozatról, mert az már-már előrelendítené a történetet és akkor nem lenne meglepetés a dolog. Viszont annyit biztosan elmondok, hogy a harmadik évadban elhűlt a történet (szerintem) és ez a negyedikre is kihatott, mert annak első részét már sokkal kevesebben tekintették meg. Ennek ellenére bízvást ajánlom, mert a maga évadonkénti 13 részével megédesíti a nyári hűvöskés estéket az Eureka második évada mellett!

Kisváros zene

Mivel valaki kérte kommentben, hogy mondjam meg, hogy ki szerezte a Kisváros zenéjét annak most alant látható egy kis lejátszó és lejátszhatja azt. Mivel nem tudtam meg ki szerezte, így nem tudtam segíteni, de ha konyít valamit a htmlhez, akkor le tudja majd szedni a kód alapján.


2007. június 29.

Kis blogolás

Na kicsit régen jelentkeztem már, bár ez nem nagyon izgatta blohom olvasóit, hiszen mikor elmentem, vagy 165 ember járt kelt ezen az oldalon és olvasott engem, amit nagyon köszönök is. Bár mint a bejegyzés írásakor megtekintettem részletesen is a statisztikát, hogy mit is olvasott a kedves társadalom és mint kiderült nem mást mint a Kapcsolat Koncertes posztomat, de azt is azért, mert a Google itt a negyedik találatként adja ki nekem, szóval nem mondhatóak még lelkes olvasóknak.

Amiért pedig ritkán irogattam ide, az azért volt, mert ugye tudjátok, hogy megjött Nomim Olaszországból és hát egy hét után már nagyon-nagyon kezd hiányozni nekem, így gyorsan bepótoltunk mindent és leléptünk Nagymarosra, hogy kipihenjek minden, Nomim pedig tovább pihenjen. Eddig ugyan én voltam a barnább, de Nomimnak sikerült beelőzni az olasz nap miatt. Gondoltam hátha sikerül majd nekem is jól barnulni maroson, de nem jött össze, mert nem volt az a túl napos idő. Emiatt sikerült befejeznünk a Házi Háború második évadát is (már várjuk a harmadikat), valamint Carcassonne sem maradhatott ki a szórakozásból. Főzőcskéztünk is, takarítottunk is, sétáltunk is, fagyiztunk is, vásároltunk is, tévéztünk is, szóval egy csomó mindent. Nagyon jó volt. Közben pedig tervezgettük, hogyan is fogjuk tölteni az időt Párizsban.

Közben azért nem maradhattam távol a munkától, mert kellett egy kis "telefonos supportot" nyújtanom, valamint nagyon érdeklődtek, hogy mikor leszek gépközelben, ami netközelre redukálódott, mivel a filmeket laptopon néztük. Ma hazaérve azt a kevés melót is befejeztem, szóval következő héten azt hiszem elkérem a jussomat.

Most vagy nézek egy kis 4400-at vagy, TrackManiazom, vagy TrackManiazom és 4400 közben eszem. Azt hiszem maradok az utóbbinál.

Megjelent egy kis szavazás oldalt. Mivel nem tudtam azonnal mit kitalálni, ezért most van ami van, tessék szavazni. Esetleg valami válaszötlet van még, azt várom a kommentekbe.

2007. június 26.

Nomi Olaszországban

Nomim Olaszországban volt és néhány képet, amit csinált, azt megosztom most itt veletek, hogy megnézhessétek hol is volt. Egyiken sincsen rajta, mert én nem voltam, más meg nem nagyon fényképezte le, és ha megtette az nem nagyon tetszett Nomimnak így azt nem mutatom meg. Viszont így is érdekesek a képek

2007. június 24.

Zsombor ebneveldéjének ellensége???

Éppen az előbb tévedtem el az internet kies bugyraiban és felleltem az allat-nevelde.hu oldalt. Aminek a neve kísértetiesen hasonlít Zsombor ebnevelde oldalára, azaz az ebnevelde.hu-ra. Bár ha megnézitek, azért van különbség. PL az ebnevelde oldal sokkal szebb és igényesebb, míg az állatneveldén lehet több, mint 50 állatot nevelni. Bár nem tudom mennyire különbözően kidolgozottak ezek az egységek... azaz állatok és mennyire más élményt biztosít a gazdinak.
Azt hiszem ki kellene egyszer egy ilyet próbálnom. Utoljára ufót neveltem, de arra is utáltam minden egyes nap ránézni... hmmm így hogyan lesz nekem háziállatom... azt hiszem soha...

Hol strandoljunk a nyáron

Ajánlom figyelmetekbe a Dagályt, vagy éppen a Blahát!

Vasárnapi meló

A mai nap nem szólt semmi extráról mint csak dolgozgattam egy kicsit, majd pihengettem egy kicsit, majd TrackManiaztam egy kicsit és azt hiszem befejezem a 4400 harmadik évadát ma, igaz van vagy 5 rész még, de azt hiszem bele fog férni.
Pár óra múlva szerintem Nomim is befut Magyarországra. Kíváncsi vagyok milyen képeket készített. Gondolom egyiken sem lesz rajta, de majd meglátjuk, hátha lesznek izgalmas képek. Holnap pedig minden bizonnyal találkozom vele!
Kellemes napot mindenkinek! Valamint kellemes nyarat is, ha valakinek elkezdődött már...

2007. június 23.

Ivászat

Tegnap összeröffentünk haverokkal és szépen inni akartunk kezdetben Claudia, ami nem volt nyitva, mert hát nem tudjuk mi volt. Akkor át akartunk menni a Dávidnak nem tetsző nevű Mélypontba, majd végül a CDFŰbe ültünk be, ahol ittam egy jegeskávét, meg egy tonikot. A többiek is egy kis kávé, meg tea. Majd átmentünk a Dózs nevezetű kocsmába, ahol szépen iszogattunk és mindenkinek nagyon jó kedve lett és mindenki le szeretett volna itatni. Közben kimentünk hambit enni a palacsintakirályba, majd egy rövidke beszélgetés iszogatás után elmentünk haza lefeküdni. Józsi sikeresen megkérdezett mindent barátnőmről, körülbelül olyan lélegzetűeket, mint Zsombor szokott tőlem kérdezni, aki ismeri az tudja miket szokott kérdezni. Majd gondoltam, hogy sokat fogok majd aludni, mikor hazaértem hajnali egyre, de nem sikerült. Reggel felkeltem 7kor, és nem tudtam visszaaludni, mert kedves állambá is most újítja fel (rendben van) az utcát.
Most megyek még délig punnyadni egy kis TrackMania Uniteddel, majd délután lesz egy kis melóm még!

2007. június 21.

Algel bukta

Közeledik a hétvége, és hamarosan még láthatom is az én kedves kis Nomimat is, aki éppen Olaszországban sütteti a picike pociját, míg én itt szívtam rendesen. A fizikám, mint azt már tudjátok sikeresen abszolváltam, na ez nem mondható el az algelről (algoritmuselmélet). Nem tudom mit csináltam, de egyre kevesebb pontot kaptam 24-14-12 ilyen arányban pontozáták a vizsgáimat. Nem tudom annyira hülye azért nem lehettem. Elméletet tudtam, de szerintem, nem, tuti, hogy érthetetlenül magyaráztam el és ez nem tetszett a javítóknak. Szerencsére aláírás van így köv félévben csak vizsgázni kell. Bár éppen elég lesz az is. Érdekes egy következő félévem lesz.

Na de erről majd blogolok szeptember közeledtével, de most már csak pihi lesz. Barátnőmmel, miközben pedig engem pihen ki, akkor alkotok egy kicsit a portálon, valamint melózok egy kicsit: webre, meg fordítok végre. Na szóval kellemes nyarat kívánok magamnak meg nektek, olvasóimnak is.

2007. június 20.

Élvezem én a nyarat...

...csak ne lenne ilyen meleg.
Ma sikerült jól kipihennem magam. Szundítottam reggel, szundítottam délután, szóval ma aztán punnyadás volt felsőfokon és nem is várható több dolog. Hamarosan lesz egy kis melóm, vagyis sok, portálomat is fogom csinálni, de még nem fogtam fel, hogy vége van. De majd csak sikerült:D

2007. június 19.

Vizsgaidőszak vége

Ennyi volt. Se több se kevesebb. Ismét eltelt egy vizsgaidőszak, méghozzá a negyedik. Hát meleg volt most is, szóval szar volt ez az időszak. Szerencsére ott volt nekem Nomim. Mai nap volt fizika, ami szerencsére meglett. Először kettes lett és egy feladat amit jól csináltam ha az meglett volna akkor hármas. Vagyis jól csináltam, csak hittem kedves Sanyinak és hááát nem jól tudta, de kedves volt tanár és azt mondta, hogy egye fene és adott egy hármast. Algel már nem hiszem ilyen jó lett, de azt majd csütörtökön. Daninak szerencsére meglett fizika, Sanyinak sajna nem.

RaveAirnek meg a rövidítések:
CS = Counting Science = Számítástudmányi tanszék
BSZ = Bevezetés a számításelméletbe
BSZ# = Bevezetés a számításelméletbe keresztfélév

2007. június 18.

Kép Panyi kedvéért


Ide nem írok most semmit :) Panyi kényszerített h rakjam föl... :D:D

BSZ2# vizsga vol2

Nos velem is megesett amitől mindenki retteg :) Legkönnyebb tétel, "legjobb" ;) vizsgáztató. Szeszlér bácsi vizsgáztatott :D Az elején olyan kedves és aranyos volt egy pillanatig elhittem, hogy kedves is tud lenni, de aztán eszembe jutottak a kíméletlen gyakorlatok :D:D kb 2 perc alatt eljutott odáig h nem tudok semmit, gyors kivégzés volt. De ilyen az élet. Nem baj következő félévben elérem h már több mint 10x!!!! vettem fel tárgyat a CS-tanszéktől :) Na ez a nem semmi ;)

2007. június 17.

100 karakter 100 játékból folytatás

Eredeti

Nevesített

2007. június 15.

Kisváros

Kisváros. Sok idősebb olvasómnak még mond valamit ez a sorozat, de szerintem a legtöbbőteknek nem. Én bizony ezen a sorozaton nőttem fel, na meg még volt a Szomszédok is, de az olyan BK (Barátok közt) feelingje volt és azt is akkor többen nézték, mint a határőrökről szóló Kisvárost. Mert bizony ebben a sorozatban ők kaptak főszerepet. Volt egy kis rendőri jelenlét is, de az általában kimerült egy kis igazoltatásban meg egy kis éttermi evészetben Járai őrnagy (Hollósi Frigyes) jóvoltából. Most, hogy az MTV újra leadja, mert 50 évesnek mondja magát egész jó kis szórakozásnak tűnik nekem. Nem egy Heroes, nem egy PrisonBreak, nincsen 5.1, nincsen HD minőség. De azért a mienk.

Bár így visszagondolva nem emlékeztem, hogy ennyire szókimondó lett volna a sorozat. De most hogy megnéztem az első pár részt. Voltak itt pucér nők. Az egyikben meztelen csajokat fényképeztek drága ékszerekkel (de tényleg... najó punci az nem volt, de fanszörzetet lehetett látni). Természetesen az ékszereknek nyoma veszett. Akkor a másik részben nudista napozás volt. Szóval érdekes, s csak 12+ a sorozat. Érdekes, mert sztem mikor én néztem még nem voltam annyi. Igaz mondjuk Sch. Arnolddal nézett Kommandó c. film 18+ és 12 évesen halálra röhögtem magam azon a filmen haverokkal. Na de térjünk csak vissza erre a sorozatra, mert mégis csak ezt kezdtem el nézni. Szóval sikerült az első részt is megnézni és hát hogy is mondjam már akkor is voltak sorozatfogások, hogy nézzed meg a következő részt és anyázások, hogy miért éppen ekkor van vége ennek a "hülye" résznek.

Mit is mondhatnék erről a sorozatról. Ez volt akkor a kedvencem, amíg nem kezdte el adni a Vészhelyzetet az MTV, akkor lecsúszott a második helyre. Na most nosztalgiázni lenne kedvem. Egy kis Dallast kellene nézni. Bár azt anni nem néztem, mert idegesített, mert az aztán szappanopera volt, és mindenki Jocky miatt nézte.

The Class

A tegnapi nap kaptam meg ezt a fantasztikus kis komikus sorozatot D@n-tól, aki pedig Kaintól kapta meg, és máris sikerült megnézem teljesen. 19 rész. 20 perc egy rész.

Röviden vezetem be csak a tartalmat, hogy semmit se lőjek le aki esetleg egyszer megnézi. Szóval adott egy kedves romantikus férfi, aki 20 éve találkozott szerelmével és szeretne meglepetést szerezni neki. Mielőtt valaki azt gondolná valami vén trottyról van szó annak elmondom, hogy az az 20 év általános iskola harmadik osztályában volt. Így gondolta szervez egy osztálytalálkozót, hiszen mégis velük ismerte meg kedves szerelmét. Szóval így jön az Osztály név. Nagyon többet nem mondok el, mert már az első rész tartalma is nagyon spoileres lenne:D Adott a csapat és jönnek a szituk. Iskolai szerelmek. Iskolai témák meg minden.

A sorozat olyan, mintha a szereplők soha nem nőttek volna fel, csak elmennek dolgozni, de ugyanazok a pletyik vannak, vagy egymás kibeszélése. Szóval aranyosak a szituk, meg érdekes dolgokat is felvet, azaz vannak benne mély tartalmak is.

Sajnos a sorozat már nem élhet meg több évadot, mert nem annyira tetszett a csatorna alkotóinak a nézettség így többet nem lesz, de azért kellemes 19 részes szórakozás volt.

BSZ#


Akiket a híres-hírhedt CS tanszék térdre kényszerített díjazni fogják ezt a járatot :)

(Amúgy B.Sz.Kereszt nem más mint Bükkszentkereszt)

2007. június 14.

Algoritmuselmélet

Azt kell mondanom, hogy kicsit már idegeítő ez az algel. Persze vannak szép és jó feladatok, de néha annyira idegesítően egyszerű, néha meg annyira nem, hogy felrobbanék. Na és természetesen akkor nehezek, amikor én írok. Szóval megyek harmadjára is kedden algelből, na meg akor lesz fizika is. De most inkább fizikát tanulok, mert algelre ugyan Karp redukálni még mindig nem tudok, de a többit meg nem tudom tanulni, szóval nem sokat fogok most tanulni erre, inkább a fizikát.
Jaj most meg tanulás előtt elkezdtem a The Class sorozatot. Majd írok róla egy megfelelő kis összefoglalót. De most elkezdem tanulni a fizika elméletet, mert az nem ment az előzőben. Ja és este elvileg csinálok magamnak egy kis tojássalátát. Majd meglátom milyen is lesz...

2007. június 13.

MSN OSD menü


Gondolom már veletek is előfordult, hogy éppen kedvesetek, haverotok írt valamit MSNen és hát a nagy CS, StarCraft, WoW party közben lemaradtatok mindenről és úgy 3 óra hent után vettétek észre, hogy valaki rátok szólt. Na most ennek vége van. Egy kedves francia úriember, Nicloas Merlet (Nikolá merlé) csinált egy kis kiegészítőt MSNhez amellyel egy OSD menün kaphatjuk az infot, hogy éppen ki szólt ránk és mit is mondott. Be lehet minden állítani, hogy hol, hogyan jelenjen meg és így eldönthetjük, hogy akarunk rá válaszolni vagy nem. Természetesen film közben is megy! Én azonnal feltettem. Ja .NET FrameWork kell hozzá, de be van építve. Igaz nem sokat játszom, de azért jól jön néha. Sorozatot nézek:D
LETÖLTÉS >>

Mai napom

Azt hiszem kezdésként inkább kezdjük a tegnapi nappal, ami hatással volt szerintem a mai napra is. Szóval tgenap végre megtettem és megírtam az algel második vizsgámat. Hát szerintem nem tudom milyen lett, de ez így van. Hazjöttem ls hihetetlenül szarul voltam, vagyis nem tudom kicsit fájt a fejem punnyadt meg minden voltam. Így megnéztem a jó öreg Kisvárost a tévében (ÓóóÓÓÓóóó Az én Városom) majd a híradó és ezzel valahogyan annyira kipihent lettem, hogy éjfélig csinálgattam a weboldalam egy új aloldalát, ami nagyon jó lett.

Viszont utána nagyon nem sikerült jól az alvásom. Hatkor már fennvoltam, majd aludtam azlrt még nyolcig, majd aztán megpróbáltam fizikát tanulni de nem sikerült, így inkább Rómát néztem. Jaj, majdnem elfeljtettem megemlíteni, hogy azt is álmodtam, hogy a fizikám négyes lett. Úgy legyen.

Most meg összeszedem magam és elindulok Nomim elé, aki ma vizsgázik.

2007. június 11.

Egy kis nyelvművelés

Idézet Grétsy László tanár úr egy előadásából (és ez nem vicc).

Helyzet:

Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli őket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két fiú között a következő párbeszéd alakul ki:

- Baszod, mi?
- Á!
- Át akarsz baszni, mi?
- Ne basztass már! Basznám, baszod, de rábasztam: baszik baszni, baszd meg! Ez bebaszott! Ezt kibaszottul elbasztam! Bassza meg!

Magyarról magyarra :

- Lefeküdtél vele, mi?
- Á!
- Becsapsz, mi?
- Ne kínozz! Szívesen magamévá tenném, elhiheted, de kudarcot vallottam: nem hajlandó szeretkezni, az ördög vinné el! Ez aztán a váratlan fordulat! Ugyancsak alaposan melléfogtam! A fene egye meg!

Nem vitás, a kis példa rendkívül élesen világít rá hétköznapi nyelvünk sorvadására, elszegényesedésére. Ugyanakkor nem tudok szabadulni egyfajta torz büszkeségtől sem: Lám, még nyomorában is milyen kifejező, milyen hajlékony a nyelvünk! Nem ismerek egyetlen nyelvet sem, amely ehhez hasonló bravúrra lenne képes: ugyanannak az alapszónak pusztán tizenháromféle ismétlésével (többé-kevésbé) értelmes mondat alakítható ki! Külön fel szeretném hívni a figyelmet a ''baszik baszni'' fordulat rendkívüli finomságára. Ha például felcseréljük a szórendet, menten micsoda merőben más értelmet nyer a kifejezés! (''Baszik baszni'' = ''Nem hajlandó szeretkezni'', de ''Baszni baszik'' = ''Nemi életet él ugyan... '' és úgy folytatódhatna például: ''... csak épp nem énvelem...'' Micsoda különbség!)

2007. június 10.

Half-Life 2 Deathmatch

Ati jóvoltából kaptam Steamen egy Half-Life 2 Deathmatch játékot, amit már ugyan kipróbáltam gergővel, de sikerült azért mai is egy kicsit nyomni, bár úgy indult, hogy StarCraftolni megyek, de lövöldözni támadt kedvem. Algelt még mindig tanulom, de most megyek filmezni. És még mindig várom, hogy vége legyen ennek a meleg vizsgaidőszaknak, hogy aztán teljes erőbedobással nyaralhassak.

2007. június 9.

A világ leghosszabb weboldala

Ekkora baromságot még én sem láttam. Az oldalamon lelekes userke azon szórakoztak néha, hogy kommentekbe 20 odlalnyi pé betűt írnak be, de hogy ez. Na mindegy. Mindenkinek klikk az oldalra. Mentem tanulni!

http://worlds-highest-website.com/hu/

2007. június 8.

Algel, StarCraft, film

Mai reggelemet azzal kezdtem, hogy szépen felkeltem, ki ne gondolta volna, és elkezdtem szépen algelt tanulni. Az elmélettel kezdtem, vagyis simán csak abból áll az egész tárgy, mert ugyan feladatok vannak vizsgán, de ha nem tudod elméletet, akkor teljesen mindegy, mert nem tudod nélkülük megoldani. Szóval egészen négyig ezt csináltam, majd aztán fogtam magam és játszottam egy kis StarCraftot. Istenem nagyon király ez a játék, régen mindig elkezdtem, de soha nem fejeztem be, de most majd szépen lassan befogom, hogy utána jöhessen a WarCraft 3 is. Most pedig mindjárt megnézem az 1996-os klasszikus Függetlenség Napja című filmet Will Smith alakításával. Amikor még régen láttam nagyon tetszett. Igazi amerikai film a hősiességről, meg minden ünnepről, na meg az űrlényekkel is.

Valamint most hallottam, hogy valami hét rendőrfejes beszállt egyszerre egy liftbe a Teve utcába és nem indult el, mert túlsúlyosak voltak és szépen bementek egy másikba, ami szintén nem indult el, végül egyikük kiszálltt.. No Comment. Gondolom ott akartak minden megbeszélni.
Film megnézése >>

2007. június 7.

24 és Jericho

Na most jött az info azonnal az M1-ről, most láttam spotot, hogy lesz ismét 24 az MTV-n. Elkezdik az első nappal, de ha így megy, akkor lehet megnézem, mert ráadásul azt hiszem két részenként. Start Jövő vasárnap, június 17.-én, este 22:10.

Na csak sikerrel járt a Jerichos Mogyorós (Nuts = őrült) küldetés, amelyben lelkes emberek vettek egy csomó mogyorót és elküldték a Jerichot készíttető TV csatorna elé, hogy nehogy már így fejezzék be a sorozatot, és úgy tűnik hatással volt rá, mert ugyan 7 rész erejéig tér csak vissza, de ha az ismétlések és az a hét rész nézettsége jó lesz, akkor bizony lesz több rész is! Remélem lesz. Ugyan már említettem, hogy kicsit olyan családregényes, de izgalmas és érdekes is.

Mindenegyéb

Huh nem is tudom mit akartam írni, de az tuti, hogy ma nem volt kedvem tanulni algelt, így kcisit filmeztem, plusz megnéztem magyar House-t, amikor is Szakácsit váltotta Kulka. Érdekes-érdekes, majd kiderül mi lesz belőle. Egyelőre azt mondom Szakácsi volt az igazi. Szegény azonban már nem szinkronizálhat. Meló is volt ma egy kicsit. Nagyon meg kell már mondanom kedves főnökömnek, hogy úgy lehet normálisan dolgozni, ha nem útközben változik meg minden. Mert az okés, hogy tényleg a megrendelő mond valamit útközben, mert megesik, de könyörgöm, amit már az elején lehet tisztázni, akkor azt tegyük meg. Már tudom, hogy LZnek igaza volt néhány dologban, de ettől függetlenül nem szimpi a tanár, de van tudása. Istenem de kevertem itt mindent. Jaj majdnem nem említettem meg, hogy már megvan a Párizsba szóló jegyünk, na meg vissza is. Szóval akkor lehet nem fogok itt blogolni... bár ki tudja... wapról küldhetek ide emailt, bár a roaming díjak kicsit drágák.

2007. június 6.

Fizika - Algel bukta

Már ugyan tegnap tudtam, hogy nem lett meg a Fizikám, mert feladatokból ugyan nagyon penge voltam, de nem jeleskedtem az elméletben, ami egy kicsit igaz is, azonban nem tudtam, hogy el kell egy kicsit kalandoznom a kérdéstől, amit szépen oda feltett nekem tanár úr, tehát asszociákok egy kcisit és ami a témából tudok még mellé, ami ugyan nem a kérdés de azért szépen meséljem el. Nem baj most már tudom, hogy az elméletre kell csak gyúrnom, plusz néhány plusz feladat.

Algelből szintén ez volt a helyzet, bár mondjuk oda jobban kellene mind a kettőre is tanulni, tehát mind elmélet, mind gyakorlatra kell még tanulnom, de ha elmélet sokkal jobban megvan, akkor ezalapján feladatokra is sokkal több esélyem van. Azt hittem holnap lesz eredmény, de már ma is volt, szóval péntek helyett már holnap is elkezdhetek tanulni. Nem baj el is kezdem, mert muszáj!

2007. június 4.

400

A 400. bejegyzésemet azzal a tudattal írom, hogy holnap két vizsgám is lesz (ugye fizika meg algel), szóval természetesen ötletem sincsen mit írjak ebbe a posztba. Azt tudom, hogy meg kellene lennie holnap mind a kettőnek, de ha már egy meglesz, akkor már nagyon fogok örülni. Szóval most megyek is elkezdem a fizika feladatokat ismételten megérteni, valamint kiírnia hozzá szükséges képleteket, hogy még az utolsó pillanatban is elő tudjam venni, hogy minél jobban emlékezzek rá...

2007. június 3.

Nagyon nincsen kedvem tanulni

Elérkezett az idő, amikor már minden olyan nyögvenyelősen megy. Nincsen kedvem tanulni, de aztán nagyon nagyon nincsen kedvem. Szóval nem tudom. Már kb egy órája azon filózok, hogy el kellene kezdeni tanulni, de egyszerűen semmi nem vesz rá és mindig mást csinálok. Pl ez is egy más dolog, amit itt írok ide nektek. Szenvedek tudom... Na megyek algelt tanulni...

2007. június 2.

Ma milyen nap is van?

D@n üzenete (17:25):
holnap már hétfő van?
Panyi (L) üzenete (17:25):
nekem most az elmélet órai jegyzetből
többre nem lennék ma képes
holnap vas
:P
D@n üzenete (17:25):
jah
bazz
:D
Panyi (L) üzenete (17:25):
lol
D@n üzenete (17:25):
akkor nem is tanulok ma
:D
Panyi (L) üzenete (17:25):
LoL
D@n üzenete (17:25):
azt hittem ma már vas
Panyi (L) üzenete (17:25):
LOOOL
D@n üzenete (17:26):
annyira összefolyik minden

Vizsgaidőszak első hétvégéje

Na elérkezett nagyon a vizsgaidőszak első hétvégéje, amit egy Magyarítások Portál vezetőségi találkozón kezdtem tegnap, ahol minden szépet és jót megbeszéltünk, hogy ilyen, meg olyan gazdagok leszünk, sok sok melónk is lesz, meg ilyen meg olyan jó kis fícsörök lesznek új Portálon. Szóval minden jót megbeszéltünk. Közben jóllaktunk a DonPepében.

Utána találkoztam Nomimmal és elhoztam hozzám, megnéztünk egy filmet és elmentünk aludni, mert kicsit mind a ketten fáradtak voltunk már a tanulástól na én meg még jól is laktam. Reggel kipróbáltuk Carcassonne-t az új kiegészítőkkel és természetesen megint Nomim nyert. Mindig megver.

Most pedig neki kellene állnom tanulni fizikát...az lesz az első, majd aztán talán egy kis algel is még... basszus már szombat van...

Örvényáramokba vetette testét a Wheatston-hídról.
Élt: 17ns-ot

Kapcsolat Koncert

Kedvenc vagy nem kedvenc T-és mobilszolgáltató kapcsolat koncertje idén is lesz június 30.-án a Hősök terén jó nagy színpaddal meg minden fantasztikus dologgal. Ugyan lesz Rúzsa Magdi, aki engem hidegen hagy, viszont T-és barátunk elhívta Bryan Adamset is, akit nagyon, de nagyon meg akarok hallgatni, szóval én biztosan ott leszek és el kell mennem abba nagy tömegbe valami jó helyet szerválni. Ha esetleg valaki szeretne jönni az csak szóljon!

2007. június 1.

Purple and Brown