2007. január 16.

World of Warcraft: The Burning Crusade


Hajnalban az egész világot a World of Warcraft: The Burning Crusade láz, amely nem más miatt volt, ugyanis a világ összes táján 2007. január 16-án éjfél után lehetett beszerezni a legújabb és legeslegelső WoW kiegészítőt, amelyért persze szerény kis hazánkban is megrohamzták a boltokat. S mivel boltok tulajdonsoai ezt ki is használték, ezért ki is nyitot valamelyik éjfélkor, hogy a rettegett WoW fanatikusoknak azonnal odaadhassák kedves kis bécéjüket (BC - rövidítés, csak már mindenhol így mondják:D) Aki nagyon addikt volt és volt plusz 20eer pénze, az még a gyűjtői változattal lehetett gazdagabb minden egyéb extra dologgal, ami vagy megéri valakinek, vagy nem. Ez az éjféli nyitogatós dolog hazánkban még nem elterjedt, de pl ott van Japán vagy Amerika a PS3 megjelenése után, vagy még a Wiinél is.

De, hogy ebből a WoW lázból én sem maradjak ki. Majd egy két hét múlva lecseng ez az új jaj, most mi lesz itt jaj, tátott szájjal álló még minden új dolog... na majd akkor veszek én is egyet. Bár igaz akkor már normálisan lesz belőle raktáron. Akik meg nem tudják milyen érzés a játék az vegyék meg nézzenek képeket, vagy vegyenek Wiit!!!!!


Bal oldalt a sima kiadás, mellette a gyűjtői, háttérben meg a társasjáték (úgy látszik az már magyar nyelvű)

Szeretnek sorban állni. Állítólag valaki még egy koldust is felbérelt, hogy álljon sorba, amíg ő a bolt melletti kocsmában melegedett.

Biztosan Guildtagok:D

Gyűlik a nép!

Na itt már valaki szerzett egy példányt!

1 hozzászólás:

Alwares írta...

Wow-osok LOL :D Igaz én is játszottam vele de most már valahogy nem érdekel úgy a dolog, nem akarok egy lenni a 8 millióból... Bár igencsak spórolok az Age of Conan-ra ami majd odabasz... No meg arra a kis Lap-topra amivel majd éjjel-nappal Eve-online-zhetek majd ha nem lesz jó AOC.... Áh meg egy wii is nagyon kéne de nem hiszem hogy lesz rá pénzem :(

Megjegyzés küldése